Prasklý drát a rozhozený kotouč

12 nepřečtených
  • ivaneck
    1. Prasknul mi drát na zadním kole. Na rovině ;o). Myslíte, že mi to uznaj na záruku? Mam kolo teprve rok. Taky je to poprvé, co mu neupadla hlavička, ale utrhl se za závitem. První ruplý drát na tomto kole.
    2. Zadní kotouč je zkřivený tak o 1 mm. Mám to nějak řešit? Nebude problém až dam nové destičky? A rovněž, šlo by to reklamovat jako špatný kotouč(po roce)?
    0 0
    • Veeteck  

Az to pujdes reklamovat, tak rekni, chci videt ten vyraz prodavace.

0 0
      • ivaneck  

Tak já ti řeknu, kdy tam jdu a uvidíš to na vlastní oči ;o) Jinak to s reklamací nebyl můj nápad, ale zkusit to můžu…

0 0
    • VencaV1  

Hlavne jim rekni, at ti daj rovnou novy kolo, kdyz je tohle tak poruchovy!

0 0
      • ivaneck  

To víš, to je určitě narafičený, jak uběhl rok od koupě… Prostě americký kolo počítá s roční zárukou, ale to se přepočítali ;o) Teď když mi dají nové, vydrží mi dohromady ty dva roky a bude to v pohodě. Ale pak mi musí dát ještě rám, protože na něj jsou tři roky ;o)

0 0
    • cíca  

A co máš za kolo, já vážim 95kg lítám sjezdy po šutrech a nic takovýho neznám. Maximálně se občas trochu povolí, ale neprdnou.

0 0
      • kurýr na bajku  

Tak to ještě bajky málo znáš ;-) Prdlej drát je snad standart.

0 0
        • cíca  

Za deset let ani jeden, a ročně lítám tak 4–5000 km. Asi mám štěstí.

0 0
      • ivaneck  

Kolo mám v profilu. Vážím 79 + kolik se najím. Doteď jsem znal ruplý dráty jen na krosu (Madison) s bagáží. A vždycky jim upadla hlavička, tomuhle ne, čím to?

0 0
    • kurýr na bajku  

Občas ti prodejce vymění pár drátů zadax, ovšem nevim jak po roce. Jaxe ti poved ten kotouč.

0 0
      • ivaneck  

No to právě vůbec netuším. Najednou to tam bylo ;) Možná mi někde spadlo, ale to by těžko trefilo kotouč, že? e bych to tak rozpálil, že by se zkroutil? Těžko, navíc voda na něj nepřišla, fakt netuším. Prostě to najednou začlo drhnout periodicky (2pí)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.