• mar_tin1

mam plast schwalbe little albert v dratu, rafek alex td17. plast se mi nedari nasadit rovne, v jednom useku patky nesednou na okraj rafku ale zustanou ve stredovem zlabku rafku. kolo pak hazi. otazka je jestli je vadny plast ⇒ reklamace, nebo delam neco spatne, nebo mam leve ruce. s jinym plastem (tioga) jsem tento problem nemel. diky za rady.

0 0
    • Vilém  

td 17ky delaji v kombinaci s nekterejma plastema problemy,ktery popisujes.Pomuze jedine namydlit patky a trochu prefouknout,coz byva doprovazeno hlasitym lupnutim,jak si plast sedne.

0 0
      • Lister  

teda bez mydlení patek, ale jinak každý plášt nasazuju podobně, vždy nafoukám na maximální tlak nebo i lehce nad něj a pak upustím na požadovaný, vždycky si vše sedlo, doporučuju. Jinak bych taky zkontroloval uložení pásky v ráfku, jestli sedí kde má.

0 0
        • black.horse  

já vždy nafoukám na max. tlak dle pneu a pak na tom jezdím… holt s mojí váhou:-D PS: teďka mám ráfky XC717 a ty maj bohužel limit na tlak menší než pneu:-(((

0 0
          • Lister  

asi jsem neznaboh, ale jsem netušil, že i ráfky maj omezením :o) tak už je teda nechci :o) Jinak já vím že si macík, ale já při své váze cca 95 v plné polní vozím zásadně dolní povolenou a nědky i míň :o)

0 0
            • Vilém  

Probrzdeny rafky maji urco limit:)Kamos takto jednou na benzince nafoukal a neujel ani 100m,pak se mu roztrhl rafek:)

0 0
    • Pi†el  

co to je za plaste nejsou to rubeny ? me todle dala kazda rubena co sem mel. (asi 3)

0 0
    • mar_tin1  

takze je vyreseno, po poradnem nafouknuti si plast sedl. diky vsem za rady.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.