• Zodiax

Nevite jestli existuje nejaky universalni system Poplock, kterym by se jednou packou dal zavrit tlumic i vidlice (od RockShox)? Vim, ze jsem to na nejakem kole videl, ale bylo to nejake custom reseni daneho vyrobce.

Prijde mi to jako docela uzitecna vec, v zasade kdyz zamykam vidli, hodi se zamknout i tlumic. Ale dalsi dve packy na riditkach se mi proste nevejdou a navic ta zmet bowdenu je desna ;(

0 0
    • TinkTink  

Dela se, seriove to dava Lapier, ale ze by to bylo nejak super…spis takovy bazmek …mrkni se do manualu Sramu..mas to tam :)

0 0
    • McBlacky  

sice je to k ničemu když to není oddělený ale jak myslíš..

0 0
      • Zodiax  

Proc myslis, ze je to k nicemu?

0 0
      • MlokCZ  

To by mě taky zajímalo proč si to myslíš. Jezdil jsi ho někdy?

On nefunguje tak, že máš odemčeno obojí/zamčeno obojí, ale:

• vše odemčeno
        • tlumič na MC + odemčená vidlice
        • tlumič zamčeno + vidlice na MC

Podle mě ideální kombinace k sobě daný, aspoň mě to tak plně vyhovuje a ještě se mi nestalo, že bych chtěl mít každý v jiný poloze. Nejčastěji stejně přepínám jen první 2 polohy, 3 polohu (zamčený tlumič + vidlice na MC jen sem tam na asfaltu).

0 0
        • cabbage  

nejezdil sem to, ale na Eurobiku sem to potkal buď blbě chodící(děsně ztuha), nebo rozbitý…

0 0
          • MlokCZ  

No s tím tužším chodem to je trochu pravda, ale zas to není tak hrozný. Prsty mám slaboučký a problém s tím nemám, i když bych si samozřejmě doved představit méně tuhý chod. A taky se musí dobře namontovat na řídítka. Nesmí se to narvat moc na střed řídítek, kde už se rozšiřují, pak začíná chod více přituhovat.

0 0
    • MlokCZ  

Existuje, viz např. moje kolo v profilu. Ale ten je pouze pro RS/RS kombinaci.

0 0
    • lubos  

Jo, normalne to RS dela. Mrkni na jejich stranku. Duo Poplock se to jmenuje nebo tak nejak.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.