• Tomula

Chystám se koupit 2 kola (1×cross,1×horák) v ceně cca 30 tis. + výbava cca 10 tis. Bydlíme v Brně a z důvodu dostupnosti servisu je hodlám koupit v některém z mnoha brněnských obchodů. Doporučíte nějaký, se kterým máte dobré zkušenosti (odbornost, ochota poradit, kvalitní sevis..). Poznámka: minimálně jedno z kol bude od značky Author, takže musí jít o prodejce i této značky.

0 0
    • Splinter  

Hanák, Křenová… Už bych za tu reklamu měl mít slevu :o))

0 0
    • delfyn  

já mám dobrý zkušenosti s Bikezone na konečný 13 Kr. Pole, Tuším RK Cyklos na konečňáku maj tam dobrý slevy, kámoš tam kupoval kolo a super servis ten Hanák asi taky nebude zlej

0 0
    • Komi  

V pohodě je Kozárek (Komín), ale tam Artury myslím nemají

0 0
    • Mamutt  

Authora by snad zvládli taky, i když… :o) www.bicy.cz/ Krámek je ve Staňkově ulici v Brně a určitě stojí alespoň za návštěvu

0 0
    • Lister  

když jsem u toho – mám dotaz nedávno jsem byl v Brně a tam jsme byli v jednom velkým šopu, ale nevím jak se jmenoval, Venku jim visí velká cedule Shimano a vevnitř je to rozdělený na dvě křídla, vlevo spousta kol, vpravo zase oblečení. No a bylo to na stejné ulici jako specializovaná prodejna se scifi knížkamam – mimo jiné tam byl naprosto geniální šílený prodavač. Ulice šla z kopce, kousek niž je nějaký stejkový bar. Neporadí mi někdo co to bylo, až zase pojedu do Brna tak bych se tam chtěl vrátit.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.