Vidlice KAputo..aneb "ticho a tma"

15 nepřečtených
  • Martula

Mám RSTéčko, ale nějak netěsní po zážitcích z Kuřimi a teď B52 :) byla jako nasáklá houba..už chytla i korozi…mažu ji pořád..ale už se začínám bát, že mi uletí pod rukama…jen..TICHO A TMA…

0 0
    • mastihuba  

hele já mám na prodej ještě jedno kolo. že seš to ty tak ti udělám cenu. :)

0 0
    • vlk  

sem jaksi nepochopil, co si tím chtěla říct, jako že chceš poradit novou vidlu, nebo poradit jak nějak opravit tu starou nebo co si tímto příspěvkem vlastně myslela.

0 0
      • Martula  

Nějaký přípravek na nereznutí..ale asi to bude chtít výměnu..:(

0 0
        • revish  

nova vidle

0 0
        • wroum  

gumoasfalt :-)

0 0
        • vlk  

na nereznutí je dobrý konkord, jenže bacha ten působí negativně na gumové těsnění.Je to něaco jako rozpouštědlo.Bych se spíše poohlíd po lepší vidli, hlavně pokud chceš na tom závodit.

0 0
          • revish  

konkord byly ty letadla co tak moc padaly, ne ? :o)

0 0
            • martt  

padlo iba raz a este aj to len z asi desiatich metrov. Vysledok stal ale za to.

0 0
              • Thidney  

heh jsem si vzpoměl jak jsme v mfd pracně udělali monostranu o spadlém concordu a nikdo si nevšiml, že naproti je celostránkový inzoš fisher airs Poleťte s námi ,–) Druhej den lítalo v redakci vše .-)))

0 0
          • mara53  

jojo, není ten spray náhodou CONCOR, :))

0 0
      • Andrysska  

No, to jsem taky nějak nepochopila…cotím chtěl autor říci…

0 0
    • Paja  

Ber to z te „zlate stranky“;) konecne si budes moc koupit odpruzenou vidlici jako bracha:oD

0 0
    • luke777  

me dnes domu dosla r7 vidle takze az to dam dokupy dam vedet zkusenosti:)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.