• GTman

    Jeli jste minulý rok závod MTB Ralsko? Jak jste byli spokojeni a pojedete to letos znovu?

    0 0
    • GTman  

      To sem si nemyslel, že je to tak neznámý závod. Copak ste na tněm nikdo nebyl?

      0 0
      • quassar  

        Jel jsem loni, trat jednoducha, teda pokud ti nevadi trochu se brodit v pisku (ja sam mel loni jeden pad :)) Zabezpeceni super, misto dojezdu – super!!! Celkovy resume… parada :)

        0 0
        • -Alan-  

          Část trati znám dobře z letošní dovolené. Obzvláště chutné jsou úseky „cyklotras“, na kterých je nejhorší asfalt, jaký jsem v republice zažil. Lezou z něj ven ty velké šutráky z podkladu, ale pořád ho je dost, aby tvrdě seděly na místě. Aby toho „off-road“ nebylo málo, tak se ty silničky pěkně vlní. To někdy radši ten písek. Jsou na trati taky tyhle super úseky? Hodně by mě taky zajímal úsek od občerstvovačky podél potoka a dál Vicmanovký hřbet. Jaký je tam terén, povrch a hrozí rozbahnění? Jestli ne, tak jak znám tu trasu tak semislicky budou ideální gumy.

          0 0
          • JohnyLi  

            Ahoj, byl jsem se tam projet o víkendu s drahou.Dole podel potoka to o víkendu nevypalo nic moc,ale až ten poslední úsek, než se stoupá na Vicmanovsky vrch.Je to snad jedinej úsek, kde by to za deště mohlo být zajímavý:-) Podle drahý jsme blázni…

            0 0
            • -Alan-  

              Takže myslíš, že semislicky jako Ritchey Speedmax atp. by mohly bejt v poho na celej průběh? Nemám aktuálně žádný rychle jedoucí plášť na předek, tak ještě přemýšlím. A na Acrisech od Rubeny se to bojím jet kvůli písčitým místům.

              0 0
    • Thomas  

      Jel jsem prvni a druhy rocnik vloni jsme se byl jen podivat . A je to dle me hodne pohodovej a rychlej zavod. Hodne spevněných useku ale i kratke prudke kopce. Co se tyce poradatele neni co dodat – PAKLI SPORT Jablonne v Podjestedi. Takze vrele doporucuji.

      0 0
    • Charlie_R  

      Zatim na strankach Paklisportu neni mapa trasy,melo by se to trosku od lonska lisit

      0 0
    • Meesha  

      no profil nevypada jako zrovna nejaka pohodovka :-I

      0 0
      • ZuzicK  

        ale, blbci, na trička zas udělali jako profil rovnou čáru, která na konci trochu klesá.. docela směšný :-)

        0 0
        • -Alan-  

          To by mě až tak nemrzelo, tričkem nemachruju, ale že byl závod nakonec 52,5 a ne 60 mohlo některým narušit načasování. Přitom na startu zdůrazňovali, jak to bude 60km. A taky druhá občerstvovačka byla úplně jinde. No mírný zmatek tam v organizaci byl, ale jinak pěkný závod. Takovýho písku ani v HK nemáme (na trati). Tombola zhusta zklamala. Začínám mít pocit, že některé závody série ČS KPŽ se tímhle snad začínají trumfovat, ale nemám celkový přehled, tak to berte s rezervou. Kdyby se ale vědělo, co v ní bude, tak bych asi poprvé dobrovolně nečekal. Nejde o hodnotu cen, ale jejich využitelnost je mírně omezená. A počet cen 10 je při počtu startujících 700 opravdu zatím nejmenší, jaký jsem zažil. Pro člověka jako já, je to jediná možnost vítěztví na závodě (mimo toho sám nad sebou), takže mě to mrzí. Ale letos už jedna výhra byla, tak jsem spokojen na dlouho dopředu.

          0 0
        • JancA  

          no tyhle KPZ tricka sou stejne dobry tak na utirani retezu – i nejmensi velikost S je mi pod kolena:). Pro mě byl závod největší propadák sezóny – takovou „rychlost“ v kopcích sem eště nezažila. Neseděla jsem 14dnů na kole a vůbec měla dost práce, ale tohle bych nečekala, jak moc může člověk za tak krátkou dobu¨ztratit sílu.

          0 0
          • -Alan-  

            Mám pocit, žes mi stejně dala 10 minut :-) (měla jsi číslo 297?). Já jsem zas byl rád, že kromě jednoho malého výjezdu s pískem a toho začátku, než jsem si písek osahal, jsem v kopcích na kašpárkovi odpočíval a jednou dokonce předjížděl. To bude asi to nový užívání, co jsem měl v lahvi :-P nebo nový pláště…?

            0 0
            • JancA  

              jo,mela.jak to vis?nekde sme se mijeli?vcera jsem vyjimecne nebyla na trati prilis komunikativni:(,jak jsem mela dost co delat,abych to nezabalila…

              0 0
              • -Alan-  

                Pěkně vajádřeno – co dělat abys to nezabalila. Tehle problém jsem měl při posledním závodě a oslavu narozenin jsem si jinak představoval. Zjistí se to jednoduše. Člověk mrkne na tvůj profil, pak se podívá do výsledků ženských a vidí, že jediná Jana M. mi to nandala (a jiná J.M. tam není). Taková věc dokáže pokazit den :-)

                0 0
          • McBlacky  

            no jo já nejezdil měsíc kvůli zranění a taky celkem průšvih. Ale vytrvalost dolů tak rychle nejde. Po 14 dnech ježdění jsem zase ok, ikdyž nemám srovnání protože nepoužívám žádný přístroje měřící W, takže jenom tepák, pocit a srovnání s kámošema. začínal jsem lehce jezdit tak 2–3 vyjíždky a pak jsem naopak docela drtil, kratší švihy okolo ANP, kopce i rovinky terén, pořád kotel, žádný intervaly tak 2–2,5 hodinky. Vracel jsem se pěkně rozsekanej :) jezdil jsem to na fullu s drapákama, abych se co nejvíc nadřel. Na silnici bych si tak ublížit nedokázal :)

            0 0
            • jecnak  

              Ja to s tim utahanim vidim presne opacne – na biku se tak zlikvidovat nedokazu.

              0 0
              • McBlacky  

                njn ale my jsme odlišný typy co se týče jízdního projevu. Tobě víc sedí konstantní tempo ve vysoký zátěži, já mám zase radši rychlý změny tempa (případně posedu), reakce na terén, změny směru, atd… průměrný tepy můžeme mít vzhledem k % AP a ANP stejný, akorát že u tebe to je třeba hodina v rozmezí -+ 2–4tepy, zatímco u mě -+20tepů prostě větší rozptyl okolo avg TF

                0 0
          • petebike  

            nerez, me to taky vcera absolutne nejelo, no slo o nic, tj fakt, pak uz o zivot, taky fakt, no ve ct si zpravime nejen naladu :-))))

            0 0
      • Pijer  

        A kde to je, já to nikde nenašel.

        0 0
    • Charlie_R  

      Tak uz je,melo by to byt stejne jako 2004 www.paklisport.cz/…06_velka.jpg

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.