Bakalář Robert a kontakt pri on-line prenosu Tour

36 nepřečtených
  • Spawncz

    Dobry den, divam se na Tour de France (ceska verze eurosportu) jak mi cas dovoli a zrovna dnes komentator Bakalář Robert mel jako hosta nejakeho lekare co se stara o cyklisty a pokladal mu otazky od divaku, jenze uz nerekl jak je mozne ty otazky tam poslat, mate nekdo takovy kontakt na Roberta Bakaláře pro moznost poslani dotazu ???

    Dekuji.

    0 0
    • St1c  

      myslim ze nejako cez stranky eurosportu:D tam najdes asi nejake cislo

      0 0
    • Meesha  

      jestli myslis dotaz na Dr. Martinka, tak zkus napsat sem… www.cyklotrenink.com/index.php?…

      0 0
      • Spawncz  

        Jo presne, chtel bych se dr. Martinka zeptat jak bojovat proti silne alergii na pyl, protoze v nemocnici ti doktori do me nacpou zodak, zirtek nebo klaritin a je jim uplne jedno ze pak se neda vubec zavodit, protoze je clovek celej utlumenej tema praskama, proto by mi mohl on jako cyklo doktor poradit jak na to.

        0 0
        • grafik  

          nazdarek brachu! Sem dost alergickej na traviny (seno) a resim to tak ze zirtec beru jen kdyz je to nutne. Snazim se nedopovat denne, jen kdyz prijde nejaka brutal krize. Doktori s tim stejne nic neudelaj, jen zjisti stupen alergie. Nekde sem slysel, ze pomuze nejist veskere mlecne vyrobky – ale zkouset to nebudu :)

          0 0
          • Spawncz  

            Cus bikere, no ja jsem docela silne alergickej, protoze jsem mel uz v detstvi s timhle problem a ted se to jen zhorsuje. Ja ikdyz si vezmu jeden zodac rano pred zavodem tak celej den jsem proste „utlumenej“, kdyz si ho nevezmu, tak se mi jede ok, ale uz pri zavode citim jak na me ta alergie zacina lezt (kycham, slzy oci, svedi kuze atd.) a proste se mi nechce verit ze by vsichni nasi bikeri byli zdravi a nemeli alergie a to nemluvim o svetove cyklistice.

            Letos protoze zavody vypoustim chci s alergii zatocit abych na pristi sezonu byl relativne fit.

            0 0
        • khooca  

          Tak to máš smůlu, protože alergie je v podstatě neléčitelná. Dá se jí jen předcházet – čili vyhýbat se alergenům, potlačovat anti-histaminikama. Při dobré konstalaci hvězd se jí můžeš zbavit za cca 3–5 let pravidelným požíváním vakcíny – namíchané přesně na tvou míru. Ale jak říkám, přavděpodobnost, že se vyléčíš je…

          Já beru vakcínu cca půl roku a zatím žádný výsledek..:((( Je to holt svině svinutá.

          0 0
          • Bebe  

            Jsem taky alergik(seno, prach, pyl) , na vakcíny jsem chodil od 8let až do 15let a nemělo to vůbec žádný efekt. Vystřídal jsem několik typů vakcín a stejně nic. Když mě to chytne teď, vezmu si Zyrtec a za chvíli je po všem.

            0 0
          • Spawncz  

            Hmmm tak to jsi me teda moc nepotesil, nejen ze je to na prd kvuli zavodeni, ale i treba jit v lete k vode (rybnik) je nemyslitelne, protoze tam nevydrzim dele jak 10 minut.

            0 0
          • B0B0  

            Alergia je liecitelna, len si velmi netrpezlivy. Alergia je choroba chronickeho charakteru. To znamena, ze sa dlho rozvija a pochopitelne aj dlho lieci. Ja som bol kedysi tazky alergik. Ked prisla sezona, bol som v praci v podstate nepouzitelny. Opuchnute oci, nos, kychanie, tieklo z nosa, obcas aj totalne zalahnute v usiach, takze som vsetko pocul akoby som bol zakopany v truhle. Bral som vsetko mozne ale vysledok po liekoch bol v podstate ten isty, teda, ze som bol v praci nepouzitelny. Sice neopuchnute, netieklo ale som bol totalne udupany sedativami. Vakcinu beriem od roku 2002 a je to kazdym rokom lepsie. Teraz uz vobec neriesim take veci ako ty ci ostatni, ze antihistaminika, zyrtec, claritin, clarinase… proste sadnem na bike a idem. Je mi jedno, ze je prave nejaka alergicka sezona.

            0 0
            • khooca  

              Nj, tak to buď rád.

              0 0
            • Spawncz  

              No tak to je pozitivni, ikdyz jak jsi napsal chtel bych se toho zbavit a to co mozna nejrychleji (to znamena do zacatku pristi sezony).

              Uvidime, zajdu si k nam na alergologii a uvidime co mi doporuci a jak se na to vse (zavody, utlum, rychlost leceni) budou tvarit. Snad se za ty 4 roky co jsem tam byl naposled neco zmenilo k lepsimu.

              0 0
              • B0B0  

                To je na dlho. Najprv testy, na co reagujes, potom stanovenie najvhodnejsej vakciny. Zo zaciatku inicializacna liecba pocas ktorej ti niekolkokrat mesacne davaju coraz silnejsiu koncentraciu vakciny. Pamatam si, ze to bohovsky svrbelo. Opuchla mi polka ramena a palila, stipala. Vravel som si vtedy, ze ak ma takto svrbi koncentracia 0,001, co bude, az budem dostavat koncentraciu 0,1? Prezil som a teraz uz dostavam iba jednu injekciu za dva mesiace. Len sa mi na pol dna dvihne maly kopcek na mieste vpichu a potom to zmizne. Liecba trva asi 5 rokov a nesmies ju prerusit. Ale za to mierne nepohodlie pocas celeho roka to stoji. Mierne zlepsenie som pocitil asi po roku liecby.

                0 0
        • Radek Broz  

          Me treba Zyrtec neutlumuje, ale jiny leky jo – rekni doktorovi, at ti zkusi dat neco jinyho, ze jsi po tomhle unavenej a ze to proste brat nebudes.

          0 0
          • Spawncz  

            No asi to bude jak vidim jedine reseni, pokusim se doktorku prekecat na nejaky jiny leky a uvidim co to se mnou udela.

            0 0
            • kime  

              Doporucil bych claritin, ja si vemu treba pulku rano pred zavodem a necejtim se utlumenej.

              0 0
              • Spawncz  

                ten claritin testnu, ja bral vzdy celej mozna to bylo moc.Treba ta pulka bude stacit.

                0 0
                • filipes  

                  jeste lepsi nez Claritin je Aerius. Do kejmlu primichej redbulla a je to. Me spis vadi ze vsechny dutiny jsou trochu pri-ucpany, takze ventilace neni na 100%.

                  0 0
                  • Spawncz  

                    presne tak k tomu svedeni kychani a slzeni oci se pridava i spatna dychatelnost.

                    0 0
          • khooca  

            Já se zyrtecem taky nemám problém..

            0 0
            • Spawncz  

              No me zodac a zyrtec utlumi jako blazen, neda se v tom stavu vubec zavodit, je to spis na spani.

              0 0
    • mawerick  

      no dneska ma vetsina velkejch instituci email v docela odhafdnutelny forme:jmeno.prij­meni@domenafir­my takze tady bvych to tipoval na robert.bakalar@eurosport.cz nebo com…

      0 0
    • JancA  

      chi.a ja se na nej ani nemuzu podivat, kdyz nemam eurosport:(

      0 0
      • error  

        ty máš štěstí, nezapomenu na jeho větu: a když komentátor neví tak by měl raději mlčet

        0 0
      • Meesha  

        tak tatku popros, treba te vezme sebou a pak nas muzes pozdravit! :-)

        0 0
    • VOiD  

      No kdyz se divam na fightclub tak se dotazy zasilaji na eurosport@seznam.cz myslim.

      0 0
      • Pebe  

        přesně, eurosport@seznam.cz

        0 0
        • Mike TB  

          Jelikoz obcas spolukomentuji jiny sport, tak potvrzuji, ze mail eurosport@seznam.cz je spravny. Kluci zpravy ctou z pocitace primo v komentatorske kabine. Kolega Kratoska mi ale rikal, ze Baky na maily nereaguje. Baky je stara skola a komunikace mailem se mu prici. Zkuste to a uvidite :)

          0 0
    • Vladimír  

      Rhinocort neberete nikdo? Je to jedine co mne pomaha, ovsem jsou v tom kortikoidy a pry je to hrozny svinstvo pro telo. Take jsem mel vzdy pocit unavy pri alergii, letos jsem byl prvni tyden v cervenci v Dolomitech, prasky jsem uplne vynechal a neberu je ani ted, telo se s alergii pere, citim na sobe unavu. Do ted jsem myslel, ze unavu delaji prasky a ted mam pocit, ze to dela samotna alergie.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.