• Zanardi

Minulý týden jsem zkoušel páteřák of 661 a ještě asi od UVEXu (?) a trochu mě zarazila jedna věc ato že 661 má hodně dílů ale je teda hodně měkej a tudíž se dobře vytvaruje podle zad, naproti tomu UVEX je hodně tuhej, malo částí a mám pocit že spíše tvaruje záda:) ale asi bude lépe chránit(?). Jakému typu by jste dali přednost?

0 0
    • black.horse  

asi bych vybral spíš ten pohodlnější… rozhodně je lepší mít páteřák, kterej ti padne a budeš v něm jezdit, než když ho budeš nechávat doma ve skříni a pokaždý se přemlouvat, zda se s ním chceš tahat… Krom toho, měl by ses v něm dobře a volně pohybovat, nikde by neměl škrtit, tlačit atd. abys v něm pár hodin vydržel.

0 0
    • ddd - andy  

Paterak ti musi sedet naprosto presne a to nejen ve stoje pri strnuly pozici v obchode – musis se s nim trochu zkusit pohnout. Videl jsem par ran ktery sli na zada jen proto, ze dotycnymu nesedel paterak dobre a pri padu se treba trochu pootocil…

0 0
    • BoB  

Můj známý ortopéd mě viděl v páteřáku, smál se asi hodinu a pak se ptal k čemu to jako je. Jedinej rozumnej důvod dle něj je když by ses zádama napřed chtěl omotat kolem stromu. Ale taky v něm jezdim, Progrip, teď teda už sexy košilka Dainese.

0 0
      • RUMcajs  

At se projede ten tvuj znamej zadama po sutrech, klackach a ostrem sterku alespon 5m a oni mu to uz kolegove z jinych oddeleni vysvetli :-)))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.