• vfabi

Může mi někdo poradit, jak rozchodit bezdrátový cyklo-comp od VDO typ C1 DS? Při počáteční instalaci pracoval zcela bez problémů a po cca. 2. týdnech začal vykazovat poruchy v měření. Někdy se stalo, že během jízdy naskočila nula a po několika vteřinách až minutách se měření znovu obnovilo, ale s postupem času se závada projevovala častěji, až došlo k úplné poruše měření a někdy na displeji během jízdy naskočí rychlost 3,5 km/h a někdy nesmyslné údaje, jako např. 128 km/h, nebo podobné hodnoty. Už jsem provedl i výměnu baterií, jak v kompu, tak i v senzoru a také opakovanou aktivaci celého systému, ale stále bez výsledku. Díky za každou radu vfabi.

0 0
    • pajasimi  

udělal jsi co si mohl a nic nepomohlo=rekla­movat

0 0
    • -jon-  

Celá DS série 2005 se nepovedla, údajně hliník pohlcuje příliš mnoho signálu … bez problému ti to uznají .. já měl C4 DS a trápil se stím skoro rok … a vyměnil za drátovou verzi k plné spokojenosti … rozdíl v ceně doplatili …

0 0
      • vfabi  

Díky, a to jsem byl prodejcem ujištěn, že jsem první, kdo si na tento výrobek nějak stěžuje. Je to úsměvné …

0 0
        • vfabi  

Není řešení v instalaci drátového propojení?

0 0
          • -jon-  

tak tohle fungovat nebude, pokud tedy mas na mysli, ze dokopis drat se snimacem a nasadis tam DS comp. Vymenou za dratovou verzi (ne DS) ale prijdes o bezdratove mereni kadence …DS verze a ne DS ma jine menu.

0 0
        • Beeda  

poruchove, vratit. testnu Sigmu BC1606L DTS + wless kadenci, mc 1900kc. B.

0 0
          • biker01  

jestlis ho už otestoval, máš nějaké zkušenosti? Dix:)

0 0
            • Beeda  

jeste ne, taky vyckavam:-) B

0 0
              • biker01  

Já teda fakt nevim do jakýho pujdu.. strašný dilema:)

0 0
                • Beeda  

jaky dilema, DS nebrat.. B.

0 0
                  • biker01  

to je jasný.. ale fakt newim jestli bezdrát (sigma 1106DTS nebo cateye micro wireless) nebo drát.. Ale když sou s tim takovy potize tak vezmu drát a bude to.. Celkem dobrý tachometry delaj americký blackburn.. No a pak s drátovejma vůbec by neměl bejt problém:)

0 0
                    • navikin  

Zdar, já jsem nevydržel čekat na Blacburn 6 a koupil tu bezdraátovou Sigmu s digitálním přenosem a taky s kadecí. Zatím fachčí perfektně.

0 0
                      • navikin  

Sakra, příště před odesláním udělám inventuru písmen v jednotlivých slovech!

0 0
    • Andrea  

Měla jsem vyšši vyerzi, ale úplně stejný problém. Nejdříve mi tvrili, že mi to něco ruší, prý třeba bidon. Pak mi dali jiný držák. Napotřetí vrátili peníze. Koupila jsem si místo toho Polara :-)

0 0
      • Forx  

Mne to hadze blbe rychlosti na C15, ale pozor – dratovej, takze … VDO je asi pekny shit, hoci „bytelne Nemecky“… :)

0 0
    •  

Ječňák je borec!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.