-- Prosím o radu,, nákup kola & velikost

1 nepřečtený
  • biker01

    Zdarec,

    mám 5 let stary kolo nižší kvality a nevím jestli by zvládlo ještě letošní sezonu, pač plánuju Šumavu a Novohradský hory, mám asi ojetej náboj.. Tedka sem našel slevy na Meridách 2005. Takže celkem vážně uvažuju, že bych koupil kolo. Bral bych nejspis horaka kolem 10 – 12000, krosáka si pořídim do důchodu;)

    Myslíte že kola od Meridy jsou kvalitní? Jaké máte zkušenosti s těmito modely? Nebo poradili byste pls lepší koupi klidně od jiné značky?

    Měřím 170 cm, tak další dilema bude s rámem:) Mám brát 18'', nebo větší 20ku? Dotedka sem jezdil na 20,5' , jinou velikost snad ani neměli.. Ani mi nepřišlo že je větší, ale asi bude něco pravdy, když v každý cykloprodejně, kam zavítám mi říkají, abych bral 18'', na 20'' bych prej měl moc natažený ruce.

    Celkem se mi líbí tyhle modely od MERIDY Matts Sport 300-V www.kola.abcobchod.cz/index.php?… Matts Miami www.kola.abcobchod.cz/index.php?… Matts Sport 500 www.kola.abcobchod.cz/index.php?…

    Radši bych si příplatil a bral Matts Sport 500, pač má asi kvalitní vidli RST s lockoutem, a lepší komponenty než nižší modely.. Ale zase je v modrý barvě.. A nebo Matts Miami v červeným, od 500 se liší brzdama, vidlí, je o 2 litry levnější a má pláště, který sou prej těžší.

    Takže děkuju moc za každou radu, doufám že pak dobře koupim;) A nezapomeňte pls na anketu. Dix

    Anketa: Jakou Meridu byste brali?

    1x
    50%
    0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce