• jg

    Ahoj, dneska si celkem na pohodu jedu po polňačce a po projetí jedné menší díry (nebyla to žádná velká ráno) mi pod zadkem něco křuplo. Tak si říkám, rám už to má za sebou, ale naštěstí to bylo jenom sedlo. Vizuálně na něm nic není vidět, ale když na něj sednu, tak se celé prohne a za jízdy nepruží a vydává celkem hlasité zvuky. Prasklo tohle sedlo ještě někomu? Je to standardní sedlo, které osazuje Merida na většinu horských kol. Přemýšlím, jestli ho mám reklamovat, protože mám obavu, že nové praskne taky. Vydrželo mi 900 km a to ani moc nevážím (70 kg).

    0 0
    • kafac  

      Ja mam sedlo IKE Comp (aspon myslim ze se tak jmenuje) a mam na nem najeto asi 11000km a nic neprasklo. je teda fakt ze uz je dost prosezeny..

      0 0
    • pos3k  

      jestli je nove resp v zaruce tak zkus reklamovat, za to nic nedas :-)

      0 0
    • stream  

      Já ho z Meridy (kterou mi bohužel nedávno ukradli) vyhazoval prosezené asi po půl roce. Vážím 83 kg. Místo něj používám WTB Rocket V Race. Dokonce jsem si ho dal i na nového Spešla FSR XC místo sedla Rival MTB, které mi nevyhovovalo. Doporučuji vykašlat se na reklamaci a zajet do PELL´Su v Maloměřicích, kde ho teď mají za báječných 690,– Kč! Loni stálo skoro dvakrát tolik.

      0 0
    • DyEm  

      2× prasklé sedlo Pells RSL, pokaždé prasklá ližina až za zámkem, použité na silničním kole, jednou vyreklamované podruhé už to nevzali, vážím 72kg. Koupil jsem Spešlácký… , od Pellsu nikdy nic více.....

      0 0
    • nage  

      Ja som na Meride zlomil dve sedla IKE, tretikrat som si uz kupil ine :). Vzdy praskol plast sedla. Skoda, tvarom mi celkom vyhovovalo.

      0 0
    • coolboy  

      mám sedlo Ike a po 6000km je celkem dorvaný, takže plánuju koupit nový…každopádně tyhle sedla jsou pěknej shit podle mýho…

      0 0
    • Volf  

      Mý ženě 2 x Vitesse CP3. Bez problémů vyreklamovaný a teď Vitesse bez gelu a bez problémů. Skelet je u novejch zpevněnej karbonem. Samy přiznali vadu materiálu.

      0 0
    • katan  

      Mne sa minulý týždeň uvolnili na Fíziku Aliante karbónové lyžiny v mieste upevnenia na karbónový skelet. Teoreticky možno by to išlo opraviť, ale asi naozaj iba teoreticky.

      0 0
    • Pavel100  

      Jezdil jsem IKE Comp a vydrželo asi kolem 8.000km. Sice neprasklo, ale už bylo hodně prosezené(začalo se prohýbat) a to vážím 65kg. Jinak ale bylo fajn, skoro se mi zdálo tak dobré jako současný Gobi

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.