Co říkate, že Tour nejedou největší favoriti?

15 nepřečtených
  • skricx

Co říkate, že Tour nejedou největší favoriti? Já myslím, že je to strašná šaškárna, vžyť tam dopuje kdekdo…

0 0
    • grafik  

BUDICEEEEEEEE­EEEEEEEEEEEEEK!!!

0 0
    • easyrider  

proč zakládáš novej thread????

0 0
      • St1c  

nechapem tiez ked uz tu jeden thread je a uz sa tam o tom diskutuje.

0 0
        • Splinter  

Tak někdo se mrknul na zprávy a hrrr jim to říct, oni to určitě neví.. Tak za snahu…

0 0
    • yetti  

Myslim, ze sypou vsichni, je jenom otazka kdo v cem jede. Takze vyradit tech par nejlepsich je docela slusna fraska. A letosni TdF tim naprosto ztraci prestiz.

0 0
      • error  

máš pravdu, že to je fraška to určitě je, ale tím že se distancujou od dopingu tak si spíš myslím, že si zachovají tvář a ukážou jak čistý to je teda možná :-)

0 0
        • orca  

Nechci ti brát iluze ale o čistotě v profi peletonu se ví své … diváci chtějí boj .. tak ho mají žel lidské tělo už za normálních okolností na to nemá…

0 0
          • error  

vím své a dost jsem se divil třeba na poháru v Mostě, když tam byla dop. kontrola tak v té úplné špičce mě nic nepřekvapí, spíš si dělám iluze z vedení závodů. které potřebuje pro sponzory ukázat že jsou čistí

0 0
        • orca  

zde je www.cyclingnews.com/…006//tour06/?… soupiska „dnešního večera“ Tak kdo se podle vás rýsuje za favorita ???

0 0
          • Jogador  

Padrnos, Landis, Lopez ale to jen proto že mám slabost pro Lopezovou:)

0 0
          • Vrci  

Podle mne to bude letošní TdF připomínat souboj z dob studené války USA (Hincapie, Julich, Leipheimer, Landis) proti exSSSR (Jekimov, Popovič, Menčov, Gončar) skrytě vzadu bude Evropa se snahou něco z toho vytěžit (Klöden, Rasmussen).

0 0
            • Jogador  

To u¨ž jsem někde čet:)

0 0
              • Vrci  

Většinovej názor :-)

Chtěl jsem to dát sem, ale měl jsem otevřená dvě vlákna.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.