• mara53

vím, že je to asi blbina ale přesto se zeptám – nemáte někdo zkušenosti s úpravou střev vidle Manitou Axel 80mm FFD Comp z pružiny na vzduch – ptal sem se teda včera v Progresscyclu a řekli mi, že to nejde ale nechtěli mi vysvětlit, proč? Axel se přeci taky dělá s levou vzduchovou nohou,tak proč by to zlatejma českejma ručičkama nešlo dodatečně vyměnit? Napadl mě i „pan tunič Milan Slanec“, ale jeho úpravu bych nechal až jako zadní vrátka … Chci to nejdřív zkusit sám … není se čeho bát, maksimálně si rozbiju hub… sám sobě … že …

0 0
    • milan1  

Věř jim a vzdej to, takovéhle předělávání se opravdu nevyplatí.

0 0
      • scret  

souhlas. Kup si lepsi vidli.

0 0
        • mara53  

hmm, i tak dík. Uvažuju o tom už celý rok a mám v merku buď Blacka Platinum AIR LO nebo R7 Super Lo IT, tak si jdu hodit korunou a pak mašli, nebo půjdu sbírat kořínky … ještě chvíli … Díky.

0 0
          • scret  

No kazdopadne to bude posun vpred at zvolis jakoukoliv z tehle vidli…

0 0
            • mara53  

jak jsi spokojený s tou svou R7? myslíš, že na ní už ty černý nohyfakt vydrží černý dýl, než na Axlu nebo Splicině – na fotce ve Velu jsem ji viděl ve stejným stavu, jak vypadá můj vyrachtanej Axel .. snad jo, za ty penízky..

0 0
              • milan1  

Na tohle je velmi jednoduchá odpověď, stačí nezaměňovat materiály a bude najednou odpověď jasná. Barva se stírá pouze na ocelových nohách, povrchová úprava se nazývá černění a je to obdoba toho, co se používá na zbraně. Duralové nohy mají zcela jiné technologie a ty se nestírají. Zaměňování a rozdělování nohou vidlice pouze podle barev a ne podle materiálů vede k takovýmhle dotazům a zdánlivým nejasnostem.

0 0
                • mara53  

Díky Milane,o tomhle jsem něvěděl.. No hold není nad to se zeptat! :)))

0 0
                  • scret  

Jj,na R7 barva porad drzi,zatim zadne znamky opotrebeni! U Stance je to jina,tam pomalu mizi… Milan bude mit pravdu…

0 0
    • Pekáček  

No já bych zase raději ty pružiny :o)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.