kam an nej traily ? francie ? italie ?

26 nepřečtených
  • JMT

Premejslim kam s pritelkyni vyrazit na romantickou dovolenou :-) cca na 12 dni, nechceme bejt celou dobu an jednom miste, pojedem dva lidi a dve kola v jednom aute, spat asi „nekde“ a v kempech dle moznosti, pocasi, situace, pripadne v nakejch privatech (obcas to vyjde levnejc nez ten kemp) docela by se mi hodily naky tipy na destinace, myslel sem treba francie trojudoli, italie garda, cortina…atd jo a este sou pekny traily prej ve svycarsku… v idealnim pripade doprava nahoru za levnej peniz shuttlem, lanovkou a dolu zbytek dne na biku (trebas jak je to na tremalzu) takze kdyz mi poradite lokaca a naky tipy na ubytovani tak bude fakt vdecny, diky moc p.s. jak je na tom spodek italie (myslim od florencie niz) nikdy sem tam nebyl, je to tam bike friendly ???

0 0
    • Andrzej  

zkus si neco zjistit o apeninach (spis severni okoli florencie, jestli se nepletu…) znami tam byli pesky a vypadalo to zajimave… ja sem mockrat v alpach na kole nebyl, ale moc se mi libilo v italii v okoli domodosoly a pak taky ve svycarsku… myslim, ze je nejlepsi si vytipovat nekolik mist, poridit podrobne mapy a pak neco primo na miste vybrat, treba mne se vzdycky zalibi nejaky kopec a hura nahoru :) (hlavne teda potom dolu) kazdopadne bych se vykaslal na takove ty moc zname oblasti, at mas pak o cem vypravet, alpy jsou dost velke.

0 0
    •  

o Cortine uz toho bylo napsano dost… dalsi dobra lokalita je ve Francii – Morzine a okoli (Portes du Soleil), spousta lanovek v nekolika udolich, celkem financne prijatelny vicedenni permice na celou oblast (vcetne Svycarska)… kdyz te prestane bavit bajkovani, je to hodku autem k Zenevskymu jezeru… bydleli jsme kousek pod Morzine v hodne prijemnym a dost levnym obecnim kempu, kdyz ti nebude vadit kazdy rano vyject asi 10 km po silnici do Morzine na lanovky, tak doporucuju… dalsi podrobnosti ti k tomu urcite napise Jira, ten ma k tomu vsechny materialy :-)

0 0
    • JMT  

no nerikejte ze uz nikdo nic neporadite :-(

0 0
      • cabbage  

co třeba www.bikeforum.fr ? tam neporaděj?;

0 0
      •  

no jsou i zkusenosti ze Svycarska, asi tydenni bikovani s presunama do ruznejch mist po dvou trech dnech (Grindelwald u Interlakenu s kempem primo pod Eigerem, pak nekde kolem Aletchgletcheru a nakonec Saas-Fee a Zermatt)… podrobnosti bude vedel lip zase Jira :-)

0 0
    • jecnak  

Muzes se inspirovat treba tady: kudrna.cz/publik_sys­t/x_za_zajezdy­.php?akce=view&id=342&vz­tazne_id=

Vyhoda je, ze v tehle casti Alp je uz stredomorske klima.

0 0
    • ddd - andy  

Prodej auto vyraz do Kanady.. :-)

0 0
      • JMT  

mamy auto ? :-DDD me pak prijede do ty kanady vodkrouhnout :-D ale mooozna mi to vyjde na pristi rok (bez toho prodeje auta :-)

0 0
        • Martin  

Kdy vyrážíš? Budem celý příští týden v Cortině. Měl by dorazit i Michal z Biketunelu. Tak se když tak zastav

0 0
          • JMT  

jedu az na prelomu cervenec srpen, o michalovi vim a doufam ze po navratu poreferuje :-)

0 0
            • JIRA  

Co vím já tak jel na Šumavu… :) …ale možná se pletu.

0 0
    • JIRA  

Kam jste tedy nakonec jeli?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.