• Bubba64

Geometrii APACHE jsem nasel jen pro panske ramy. U damskych kol jsem nikde nepochodil. Nemate někdo link na geometrii damskych kol APACHE? Chci kupovat Apache Hooha Lady – vyrabi se ve velikosti 18". Nevim přitelkyně ma 165cm neni ten ram přiliš velky??Diky za info

0 0
    • Daf  

No jestli ti jde jen o vysku ramu, tak ta se urcite bude merit stejne jako u panskeho modelu.

0 0
    • smallbrother  

Přítelkyně má Tanka Tate, velikost 19" a měří 170 cm. Velikost je přesná. :)

0 0
      • K2  

Moje přítelkyně měří 172, má taky 19" Tanku ale s krátkým představcem. Pod rozkrokem moc místa nemá, ale jinak si pochvaluje stabilitu kola a sjezdy jezdí jako drak (na holku) 16" nechtěla, byla ji pocitově malá. Ideální volbou by byla asi 18", ale žádná se ji v tu dobu za ty peníze nelíbila :)

0 0
      • K2  

Moje přítelkyně měří 172, má taky 19" Tanku ale s krátkým představcem. Pod rozkrokem moc místa nemá, ale jinak si pochvaluje stabilitu kola a sjezdy jezdí jako drak (na holku) 16" nechtěla, byla ji pocitově malá. Ideální volbou by byla asi 18", ale žádná se ji v tu dobu za ty peníze nelíbila :)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • dalimil  

to si skoro myslím že 18" bude velká.Šel bych do menšího modelu,max 16"

0 0
    • MARIN  

Na 165cm damske vysky bude tak 16" max. 17" ale neznam geometrii APACHE

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.