Kam se dá zajet na východ od Prahy se koupat. Neco jineho nez na Lhotu nebo Celakovic
Kam se dá zajet na východ od Prahy se koupat. Neco jineho nez na Lhotu nebo Celakovic
Mlekojedy, hafo piskoven kolem Melnika, rad mam Racice. Na Lhote sem byl vcera a teda fakt mrsk :-/ miliarda lidi a voda uz taky neni co bejvala.
jestli myslíš vesl.kanál v Račicích, tak ten je parádní, jen tam snad koupání není povoleno, ale lidi tam byly vždycky. ale nedoporučuju koupat se, když se trénuje. dostat v plný rychlosti po palici veslem, tak je na místě po tobě. jo a nesmí smrdět Štětí, to je pak chlív
koupat se este loni smelo a nevim ze by byla zmena a rybareni tam je paradni a rostenky tam jezdej na inlinech…aaaach :-)
mam pocit, ze se tam platilo jako na koupalisti, ale je to teda divnej vychod, dyt je to za ripem :))) jinak kolem kanalu sou asi tri dalsi super piskovny, spis to tam znam pod nazvem Dobrin (vesnice z druhy strany tech piskoven) jinak bliz je u melnika baraba, ale tam je plno lidi taky, a kdyz uz se nedodrzujou ty strany, tak samo Amerika u Karlstejna nebo Koupak Pod divcim skokem v Sarce je super, na sever jeste treba Piskovna Vojkovice a nebo Jordan u Odoleny Vody,
jj plati se tam asi 20kc za cloveka, asi 100 za auto a pokud se prokazes platnejma rybarskejma papirama tak mas vstup zdarma. jedna piskovna je hned vedle, ale tam me nahanel hlidac se psem. baraba je pekna, ale v poslednich letech dost zarusta vodnima kytkama (coz je problem celoplosny). jinak tech piskovnicek v okoli Melnika a Neratovic je mraky.
dooost dobry koupaliste je jeste v olovnici (u Kralup) a docela dobra plaz u Labe v Kostelci hned pod silnici na Vsetaty, je to jeste pred Spolanou, tak by clovek moh i vyvaznout se zdravou kuzi (me se teda nikdy nic nestalo a mistnaci se v tom taky rochnej :))) a kousek tam odtud je celkem opustena piskovna (na rozdil od Mlekojed), ale sou tam takovy ty mustky na skoky na vodnich lyzich a nevim, jestli se tam smi koupat
vltava,berounka… včera jsem našel pěkný koupání v Mirošovicích,hned vedle dálnice na benešov.docela čistá voda,hezký břeh…
nemyslel si spis Sazavu? Berounka mi moc na vychod nepripada a v Mirosovicich sem ji taky nevidel… ;-)
idiot jsem, čtu východ,myslím západ :-)
to v mirošovicích je rybník a to docela čistý…
Sadská je snad na východ
to má někdo starosti :o)
Kdy se můžu přijet rochnit? ;-)
vem nějaký lahváče a mužeš hned :oD
Ok, beru basu kuželek a jedu… .
Bajkr ti puci trochu vody do ty vany vzadu, ale nevim jak se tam vejdes…:-D
sem chtel zrovna rict, kde mas pivo a ted koukam …celej lavorek …a ten tvar bazenu pripomina knedlik …uz chapu, ze je ti tak blaze .....ja rad spagety, asi si koupim zahradni hadici :(((
:oD
Vim kde bydlis, jsem u vas jak na koni. Prosim pripravit palacinky s nutelou
já sem říkal že nejsi náročná :op
Co nejaka Garden Party?
jasne, sem pro, prijedte, rozdam sekacky, srpy, hrabe a rozlozim si lehatko na balkon abych to moh manazarovat :))) no, mozna bych mezitim moh nekomu za to spravit kolo :))
Ona zase sladké, já zase bez oběda, historie se opakuje, :-). Palačinky s nutelou raději než ovocné knedlíky, mňam.
Sadska – pisak u Labe – nic moc Klanovice koupaliste – pekny, ale hodne lidi Konetopy – je tam toho vic, driv parada, ted prej oploceny nebo hnusny Ovcary – celkem slusny, ale dlouho jsem se tam koupat nebyl Lhota – pekny, ale hodne lidi, vzadu u lesa to ale jde Jizera – kdyz neni dlouho vedro, tak pekna studena voda, mista ke koupani jsou vsude mozne Jevansky rybniky – fuj, ale lidi se tam koupou Kokorin – Harasov – ledova voda :-D, ale jinak pekny
Diky. Akorat az na par proflaklych mist mi nazvy nic nerikaj ;-( Treba Ovcary jsou jak u Melnika, tak u Kolina ;-(
BTW – nevis, jestli uz Klanovice funguji?
Diky. Akorat az na par proflaklych mist mi nazvy nic nerikaj ;-( Treba Ovcary jsou jak u Melnika, tak u Kolina ;-(
BTW – nevis, jestli uz Klanovice funguji?
Klanovice uz funguji, Ovcary jsou kousek u Lhoty – silnice mezi Brandysem a Melnikem – primo se tak jmenuje ta vesnice – staci vzit mapu. Konetopy jsou taky na mape :-), tak je ale lepsi se zeptat mistnich – jeden z tech pisaku je skryty v lese.
ja mapu pouzivam, akorat ze mi vyhodila ty dve mista, tak jsem nevedela ktery ;-(
K těm Konětopům: tu pískovnu v lese (ta co je blíže Všetatům) minulý rok oplotili cca 3m vysokým vlnitým plechem ve kterém se mi nepodařilo najít žádnou skulinu. Letos jsem tam ale ještě nebyl tak třeba se něco změnilo
Když už děláš chytrolína s mapou, tak v Ovčárech žádné jezero není, to co máš na mysli je katastrálně obce Křenek.
Ty si ten správny typ, ktorého sa treba pýtať na cestu. ;) Ja by som auto zaparkoval v Ovčárech.
Myslime oba ten samy?
Ano, oba myslíme ten samý. To jezero, které leží v „blízkosti“ obce Ovčáry. Ale katastrálně to patří k obci Křenek a obec Křenek tam provozuje to parkoviště, atd. Vzhledem k tomu, že bydlím opodál a velmi dobře to tam znám, tak si myslím, že je nějaká dikuze na téma „kam a komu to patří“ opravdu zbytečná.
2Krys: Máš-li potřebu, zaparkuj auto třeba v Kralupech, my moudřejší ho odstavíme na parkovací plochu u jezera Křenek.
Tak si nás všetkých strčil do kapsy. Gratulujem.
Zadnou diskusi nevedu, jen myslim, ze se tomu nadava Ovcary a je putna v kterem katastralnim uzemi to lezi. Mas-li potrebu se hadat, klidne, mne je uplne putna na kterem katastralnim uzemi se koupu.
//A přestože vlastně patří k obci Křenek, je mezi návštěvníky přiřazováno k Ovčárům a je nazýváno jezerem Ovčáry. // Cimzto bych ukoncil diskusi na tema komu jezero patri. Pro normalni lidi je spis dulezity jak se na nej doptaji.
Mimochodem ty vodni plochy u Krenku jsou na tom s koupanim jak? Pripadne neco jineho v okoli? Neco jsem zahledl mezi Konetopy a Drisy…
holt místní drsňák se hned pozná:-)))
A proč místní drsňák? Jednak nejsem místní a za druhé jen rád nazývám věci pravými jmény, toť vše. A rozhodně nemám potřebu se hádat s lidma, se kterými se zde, třeba na jiné téma, příjemně klábosí. Jen mě trochu nastartoval Krys, protože mě dokáží vytočit lidé, kteří o něčem vědí prd, ale přesto mají potřebu dělat z druhých hlupáky.
No vidíš, mňa si zas naštartoval ty s tým chytrolínom. Neviem prečo si mal potrebu robiť z druhých hlupákov.
A teraz keď sme si to dúfam vyjasnili, by sme mohli celú katastrálnu debatu uzavrieť, nech to tu moc nezasviníme. Oki?
Neměl jsem potřebu dělat hlupáky, chtěl jsem tam ještě vepsat nějakého toho ksichtíka, ale bohužel jsem to odeslal dříve a možnost nápravy zde neexistuje…:-(
Jojo, máš pravdu, nejlépe tento nesmysl uzavřít…:-)
4. odstavec textu
jasne, sem zaponmel, Harasov (je i s krvomlynem, ten bys vyuzila, to je neco prom tebe, vid :) a od Vysoky nebo tak odnekud k nemu vede supeeeer sjezd (zluta znacka tusim), kdyz nedobrzdis, das rovnou sipku :))))
tak to trochu ozivim:)..kde se da vykoupat nejbliz od Cernyho mostu? Idealne tam zajet na kole – Klanovice dobry, ale maj tam jen do 7:(..dík
Lhota (oploceny pisak, vstupne, stanky zachody, voda driv cista, ted nevim) kousek za Brandysem nad Labem a nebo v Touseni u Labe (pisak kde se stale tezi, nic moc okoli, voda nevim dlouho jsem tam nebyl)
lhota: voda docela cista (lepsi nez loni touto dobou), byl sem tam pred par dnama akorat vstupny 50 Kc mi prijde dost ujety…
Jo a pak ten hnus dole v Hornich Pocernicich u lesa.
když to spojíš s vyjížďkou v pojizeří: Čerňák, Zeleneč, Toušeň, levá strana Labe, St.Boleslav, pravá strana Labe, Probošťák (koupání), lesem Lhota (koupání), Hlavenec, Skorkov, Tuřice, Předměřice, Bon Repos, Čihadla, lesem St.Lysá, Sojovice – Jizera(koupání), Grádo (koupání), Čelákovice, Toušeň…tak budeš vyráchaná až, až a ještě natočíš cca 80km většinou v terénu.
Zemplinska Sirava
Jo, super vlnky, hned bych jela ;-)
Praha-východ? na východ od Vltavy je super lokalita, jmenuje se Podolí…;)
Tam je cerno
a teplo…
Pedo-teplo..
spíš tam pořád trénujou vodní polo:/
cikani?
tak ty sem tam ještě neviděl, zato rusáků…
já jsem tem viděl hnusnýho starýho chlapa osahávat malý cikány,než jsem došel pro plavčíka,byly fuč…
Ne, ti tam trénují cikánskej trojboj. Na koupák pěšky, zpátky na kole.
tam na lehko, z5 s mobilem, peněženkou a hodinkama;-)
bys zapadla :)) …sry
Koupaliste Jurcek v Ricanech, pres zimu vycistili dno, je to tam ted celekm slusny.
Jureček :-)
Ještě jsem tady nikde neviděl Probošťák, ale voda hnus.
Tak je na čase zase plánovat večerní koupací vyjížďky – kam se ještě vyplatí jezdit?
Good idea :) reminiscence Koko? :)
Akorát s tímhle počasím :(
Nebyl jste nekdo na Koupalisti Dzban nebo na tom malym koupalisti blizko Dzbanu (obe sou v Divoke Sarce) ? Je to tam fajn ?
Dobrý sou i Konětopy, kousek od Lhoty – menší, čitější voda, teplejší voda :-), jen to okolí není tak upravené
50°16'5.285"N, 14°39'4.529"E
Rikala tchyne, ze je nova pekna vyhrabana piskovna v Kostomlatkach, hned pres Labe od piskovny v Sadsky. Ale sam nevim, nerad se koupu.
Tak to je na změnu nicku…Hroch suchozemský :-D
koukám ze plány nevypadaj moc určite?kdy plánujete někam jet?Včera to bylo na koupani vsude,na podvecer,stacilo si lehnout na zem,jsem nastesti dorazil kolem 7,tak jsem nečvachtl
V Praze-východ leží ještě tohle jezero Mezi Mosty
Das prosim par tipu na koupani kolem Melnika?
Jasně.
pískovna Baraba
takové malé, ale opravené vesnické koupaliště Želízy
pískovnu v Mlékojedech
kolem Konětop jsou tři, kam se dříve dalo do všech, ale ty dvě pískovny už jsou oplocený a tedy pro veřejnost funguje jen jedna, kterou jste zmiňovali.
Lhota, Probošťák, Ovčáry… o nich víte.
Levý břeh Labe poblíž mostu u Kostelce nad Labem
A pak takové ty známé Harasov, Nedamov u Dubé, a koupaliště Mělník, Kralupy, Neratovice, Mšeno, dál nějaká maličká vesnická koupaliště jsou ještě v Cítově a ve Vysoké Libni. Snad ještě na smočení (malá hloubka) jde použít dolní tok Jizery, kolem Káraného.
To je asi tak vše. Nějaké požární nádrže uprostřed vesnic, kde se místní lidi taky koupou, nezmiňuji :-)
na Harasově se zítra plave triatlon
Až v sobotu. Kokořínský triatlon („Kokotlon“ :-) s bajkovou vložkou.
já už mám pátek, jak nejdu zítra do práce :-D
Se máš :) Tak bacha v neděli, aby si nešla po dvou dnech volna automaticky do práce…