• Vašur

Mám klasické páčkové samostatné řazení XT. Při řazení dolu na přesmykači, pokud páčku pustím pomalu nebo pozdě, zůstane řazení zaseklé a druhý skok už neudělá. Pomůže když trochu nadzvednu palcovou páčku nebo když znovu zmačknu a prudce pustím tu ukazováčkovou. Pak to seskočí a dokončí odřazení. Když to takhle pouštím rovnou, tak to řadí OK. Znamená to, že je tam něco opotřebované, nebo to stačí prostříknout mazadlem? S jakým máte nejlepší zkušenost? Nakonec bych takhle mohl řadit pořád. Ale abych tam časem něco nedodrbal definitivně. Stačí tam stříknout tou dírou, kterou se dává nové lanko?

0 0
    • mdk  

No ja mam presne ten isty problem ale je to na acere…Ja som bol proste cez zimu zvedavy tak som si rozoberal co islo a naspet us to neislo a tak mam to tak jak ti hovoris…ale mne sa zda ze mi tam nieco chyba

0 0
      • Vašur  

Mě tam asi nic nechybí. Ani jsem to nerozebíral. Taky to dva a půl roku chodilo. Já bych tam stříknul TF2, ale bojím se, aby to nebylo špatně.

0 0
        • bikaf  

TF2 nic nezkazíš, nevím, co s tím je, ale pokud TF2 nepomůže, určitě nic nepokazí :o)

0 0
          • kovar  

TF2 to zkazí, časem se to zatuhne a bude fungovat ještě hůře. KDyž tak WD 40, a lepší před tím vystříkat benzínem

0 0
    • stařík  

Nejsi sám, taky se mi to zasekává. Čím to je, nevím, asi je opotřebovaná nějaká kulisa.

0 0
    • Martinkaa  

Mi se zasekava presmykova packa na Deore ale jen nekdy (a jak na potvoru vzdycky pred zavodem, nebo v tom lepsim pripade primo pri nem, jinak je to v klidu :-)). Zkousela jsem to prostriknout teflonovym olejem, ale obcas se to jeste zaseklo. Tak jsem oddelala krytky a nestacila jsem se divit, kolik v tom bylo mastnych chuchvalcu. Dbala jsem rad zkuseneho kamarada a cele jsem to nerozdelavala, protoze vim, ze to nejde slozit :-). Vzala jsem kartacek na zuby a vyklepala jsem z toho, co se dalo. Ted je klid. Ale casem asi stejne koupim nove…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.