• Matts Pro

Co hovorite na tuto vidlu ? je to totalny srot ci moze byt?dik

Anketa: Aka je vidla SR SUNTOUR, XC60 75MM ?

0x
    0%
    0 0
    • VencaV1  

To bys mel vedet ty kdyz ji mas na kole. Viz www.bike-forum.cz/…2/forum.html#… :)

0 0
      • Matts Pro  

sak ja na nu mam nazor ale chcem vediet ako sa javi Vam?

0 0
        • kycis  

No designove je skareda :-))) Ale funkci nemuzu hodnotit, nikdy jsem na ni nejel. Proste s ni jezdi dokud ji neznicis nebo dokud te nezacne s… a pak si porid lepci:-)

0 0
    • sportovni_biker  

Měl jsem ji původně taky na té Meridě, ale stejně jsem ji hned sundával (měl jsem už koupenou dopředu Splice). Trochu jsem si s ní hrál.....změna tvrdosti vidlice celkem fungovala, i když se kolečkama otáčelo dost blbě, vidlice pružila asi 3 cm…strašně tvrdá. Takže asi takhle no. Pořád ji domam nepoužitou mám, kdyby něco, ale moc rád bych ji tam neměl.

0 0
      • mdk  

NO mne to pruzilo 45mm ale pozimnom tuningu mi to teras da 70mm…staci ze vyberes z jednej nohy pruzinu

0 0
        • sportovni_biker  

Přesně to mě napadlo taky, ale nemám te Suntouráckej klíč, takže nic :-(

0 0
          • tomaasz  

tak to povol sikovkama, ten plastovej bazmek nebývá moc utaženej

0 0
            • poiko  

nene, sikovky rozdoně neeee. zkoušel jsem to s nima a skoro jsem to strhl

0 0
          • gobike  

Ten klic mi dali v servisu zdarma, kdyztak ti ho muzu v sobotu vzit do Olomouce. Stejne ho nanic nemam.

0 0
    • gobike  

Jezdil jsem ji rok a reknu Ti, ze je to doted moje nocni mura, takovych starosti co sem s ni mel, nepruzila, piskala, valk achjooo, je mi z toho porad do breku:) Jeste ze na ni uz nikdy nepojedu, to by byla moje smrt:)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.