• MiKa1

Mám páky tektro ike comp. Problém je, že páčka se už od nákupu dost viklá(asi o 1–1,5cm). A chod je takovej tuhej, hlavně při srovnání s pákama Alivkam co má slečna(ty se vůbec neviklaj). Tak bych chtěl nějaký nový a v historii docela chválíte brzdy SD7. Akorát o pákách toho tam moc není, tak bych chtěl vědět jestli maj dobrý páky, nebo který byb byly dobrý. Díky moc.

0 0
    • zirecek  

Vbrzdy máš jaké?

0 0
      • MiKa1  

brzdy mám takéž tektro, je to na meridě. A opravdu slečny alivia(komplet) jdou a brzdily líp. Teď už ne, koupil jsem barevný BBB, dle Vašich rad. Matku na čepu jsem zkoušel přitáhnout, ale bezvýsledku.

0 0
    • Páník  

mam na meride taky ike (ale ty by mely byt mede in merida?) a nejsou to spatny paky…to viklani odstranis pritahnutim ty matky ze spoda cepu…ale avidy jsou samo lepsi

0 0
    • Veeteck  

Vymen je za Avidy, pri dnesnich cenach neni co resit. Jestli chces setrit, tak FR5, ale byt tebou, klidne priplatim za SD7. Paka ma na chod brzd nejvetsi vliv, vyzkouseno. Ty Avidy se mi zdaji i o chlup lepsi nez XTR, co mam ted.

0 0
    • Daf  

Me prijde akorat divne ze ti jde packa ztuha, jestli to spis neni tema brzdama :) SD7 jsou fakt dobry a taky pekne padnou do ruky. Ale over si jestli ti nahodou nejdou ztuha celisti, nebo bowdeny. To aby ses pak nedivil az ti pujde ztuha i SD7 :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.