• ivaneck

Mate nekdo zkusenost s montazi nosice, kdyz mate na zadnim kotoucovku? Všude mi tvrdí, že jedině ten na sedlovku, ale do toho se mi fakt nechce… :(

0 0
    • ivaneck  

Jeste doplnim, ze mam GT Avalanche 0.5, kdyby mel nekdo zcela konkretni zkusenost ;)

0 0
      • Twister  

Když jsem psal do Sport Arsenalu kvůli něčemu jinýmu, tak jsem se mimo jiné dozvěděl, že dělají nějaký nástavec pro nosič+kotouč. Prý to ale není moc na krámě.

0 0
    • Habib  

No vestsi sanci mas, pokud se jedna hydru. Na mechaniku se to cpe hur, jelikoz tam prekazi ten ony bazmek, co posouva desticku. Kamarad vozi na Giantu nosice v pohode, ma Julie…ale mam pocit, ze tam musel delat prave ten adapter jelikoz na ramech s kotoucem zpravidla neni navarka na nosic..

0 0
      • ivaneck  

jj, M525, tak snad to seženu, uvažoval jsem, jestli se nedělají třeba přímo na rychloupínák…

0 0
    • M1R3K  

ja mam HFX9..a nosic od arsenalu..nakej zeleznej, trosku jsem ho ohnul a pak jeste dal podlozku. zadnej problem v tom dal nebyl…spis mi delali problemy draty, ktery pod vahou zadniho kola prdaj…behem 700km asi sest dratu..ale bylo nalozeno poradne.

0 0
    • JJ  

Jednou sem to na krame pridelal do diry na adapter na kotoucovku, je to pak sice lehce nakrivo, ale drzi. Nebo pres objimky kus nad brzdu

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.