• faster

    Dostal se mi do vzorku kamen,ted tam zbyla dira.jak to slepit?dikas předem za rady.

    0 0
    • UCHI  

      Já bych to nelepil, z tý fotky není pořádně poznat jak je to hluboký, ale jestli to není durch tak je to v poho.

      0 0
    • vili  

      zkus to vyfotit jeste jednou a tak aby se to nezaostrilo na tu cedulu :-)

      0 0
    • kycis  

      Normalne to zevnitr podlep kouskem stare duse, ja tekhle vizim Zmax uz 4000 km:-)

      0 0
    • Vašur  

      Já mám taky zkušenost, že lepit to (aspoň normálně dostupnýma lepidlama, který neztvrdnou na kost) nemá smysl. Jednak při nafouknutí to děsná síla roztahuje a pak ještě co to dostává v terénu. Všechno bylo dlouhodobě be šance. Hlavně podlepit, aby se nedostal písek na duši, protože jí prodře v nejnevhodnějším okamžiku. A nestalo se mi, že by se ta díra sama zvětšovala. Např. na předním Velociraptoru.

      0 0
    • martt  

      opravis to jednoducho. Zvnutra vlep do plasta duct tape tak aby paska precnievala az cez obe patky. Daj tam viac vrstiev. Po nafukani prebytky, ktore trcia von z rafu odstrihni inac brnkaju do brzd a vydavaju blby zvuk. V pohode na tom odjazdis aj tisice kilometrov. Odskusane.

      Ta paska musi byt fakt pevna, s vlaknami. Dolezite je ju zacviknut z oboch stran pod raf. Na nejake lepenie zaplatami na duse zabudni, to nema zmysel.

      Nudzovo som s lese robil tuto opravu aj s textilom z vyhodeneho dazdnika (tiez je to pevny nylon) a prisiel som na tom domov. To som mal ale dieru v plasti velku snad 5 centimetrov.

      0 0
      • pepek  

        Tak tos moc dobře nespravil, když musels stejně přijít dom. :-)

        0 0
    • Lone1  

      Mám taky pláště,které si považuju.CHytil jsem střep od plastového modelu letadla.Díra jak do pr…opasti.Kamarád mi poradil,pokud tam nemám nečistoty,abych to zalepil vteřinovým lepidlem na gumu.Lepší je lepidlo fy.UNIVERSUM s.r.o.S notnou dávkou skepse jsem poslechl,mysle si o tom své,ale proč to nezkusit?Drží to dodnes,je to už rok.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.