Výměna pouzder v tlumiči.......

20 nepřečtených
  • Peslezedirou

Ahoj, moje otázka bude směřovat k majitelům fullů a k výměně pouzder. Bohužel se mi pouzdro trochu vymačkalo a objevil se malý vakl, tak jsem chtěl pouzdro přehodit z jiného tlumiče. Vložky z tlumiče šli celkem dobře za pomoci kleští a šroubováku ven ale poudra se mi nepodařilo vyndat. Chtěl jsem se zeptat jestli máte nějaký servisní tip jak na ně.

P.S.: pouzdrem myslím takovou tu malou kruhovou „vložku“ v oku tlumiče.

Dík za tipy…Pes

0 0
    • fousac  

sem to vylisoval ve sveraku pomoci nejaky trubky a orechu z goly..

0 0
    • wroum  

ja sem to vzdy vylisoval pomoci dlouhyho sroubu a soustavy podlozek a kusu trubicek spravnych rozmeru. kdyztak callni Mekgajvrovi, on bude vedet :-)

0 0
      • Peslezedirou  

O něčem takovém jsem přemýšlel, Ježíšku to bude porod. O víkendu to zkusím a pak když tak servis :o(

0 0
    • roman125  

super věc je tendle jejich lis http://www.ptrparts.cz/…ah-bike.html

0 0
      • lutte3  

Já si ho koupil, na sjezďáku měnim pouzdra cca 1× za rok a občas to někomu vylisuju za pivko, když potřebuje. Tyhle věci se doma neztratí. :)

0 0
      • komunard  

Tenhle odkaz nefunguje. Máte někdo prosím tip na nějaký ucelený přípravek k vylisování futra tlumiče? Svěrák nemám. Děkuji

0 0
    • Georrge  

kladivo a kulatina to jistí :D

0 0
    • rexa  

Dovolím si to dát sem. Na tlumiči Fox RP2 na Spešl Pitchi 2008 bych potřeboval vyměnit pouzdra. Jedna možnost je vzít to celé z PTR parts. Druhá možnost se mi jeví toto.

Tušíte někdo prosím zda mi to bude pasovat na můj tlumič? Jde mi o vnější průměr tohoto pouzdra. Ten nespecifikují a z koloshopu mi to zatím nesdělili. Asi to mají někde zaskladněno.

Průměr čepu a šířku vložky znám (8 mm a 21,8 mm)

Předpokládal bych, že průměr vnitřního oka tlumiče bez pouzdra je 15 mm a mělo by to snad standartně pasovat.

Máte s tím jinak někdo zkušenost? Nevypadá to moc trvanlivě :/

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.