• Daan

ahoj,

resim takove dilema s temito vidlicemi, lonsky model RC muzu mit za dobrou cenu, oproti letosnimu modelu RC2X, kde jestli spravne chapu RC2 je pouze prepracovany system HSCV, a navic ma letosni model system XC- regulaci komprese ktera ale na stare jiz byla pod nazvem HSCVc? Rozdil mezi vidlicemi je 10k, ma jiz nekdo srovnani obou systemu, zda-li se vyplati prihodit deset tisic. A dale jestli se snizeni korunek u RCX2 projevilo na celkove vysce vidlice, bohuzel na M. strankach chybi zrovna u teto vidle rozmery. Predem diky vsem co vedi vice

0 0
    • ddd - andy  

Mam RC2X – vidle je nizsi diky korunkam. Takze ANO mas niz klandry. Regulace komprese a komprese konce zdvihu je bozi vec, ale konec zdvihu nastavis asi jen jednou a rychlost komprese te bude zajimat asi jen pokud myslis zavodeni vazne.. Nedokazu si predstavit ze to porad ladis jen tak pro srandu, pred kazdym sjezdem.

0 0
      • Daan  

Toho jsem se presne bal, budu potrebovat vice prostoru pro kolena abych se na Mko ram poskladal, takze asi starou RC. Prave ta regulace konce se me sice libi, ale je pravdou ze hracicka moc nejsem. A jestli Pádlista níže píše že měla lepší chod, asi mě zbyde 10 klacku na Hope M6:-)))) A me se stejne v bile nelibi…

dik

0 0
        • ddd - andy  

Hele ja ji mam v cernym.. ;-) Nehctel bys ji v cernym – ja zase chtel bilou..

0 0
          • vojtechposmourny  

No, měl bys sehnat bílou. K novýmu team dh by fakt sedla.

0 0
          • Daan  

ale ta RCX2 v cernym neni, ne? Radsi cernou, i kdyz jsem videl X2 s bilejma Syncros a taky to nevypada marne… Ale pro me je dulezitejsi ze se vejdu kolenama diky vyssim korunkam naz barva.

0 0
            • Pá-dlista1  

Je, ale tady se asi moc neprodava. www.bike-forum.cz/…13113504.jpg S tema korunkama to moc nechapu. Ja bych treba ani na svym kole tu nizkou mit nemohl, kvuli geometrii. A kdyz das tu vyssi a jeste ji vysunes uplne nahoru, tak se sice nebudes kopat kolenama o pistnice, ale cely kolo se „zakloni“ a ta vidlice bude bliz (horizontalni vzdalenost stred – riditka).

0 0
              • Daan  

Tak tuhle jsem na ceskejch shopech nenasel, ale me o tu barvu zase tolik nejde. S tou geometrii mas pravdu, jenze bez vyzkouseni obou typu budu vedet prd. A moznosti jak to zkusit asi moc nebude. Takze asi prevladne v rozhodovani rozdil 10k, a pak budu menit ram za vetsi:-)

0 0
                • Pá-dlista1  

No tak podlozit si svoje stavajici kolo muzes a ja ti doma zmerim obe dve, abys vedel vysku ;)

0 0
                  • Daan  

to by bylo skvele, predem velky dik.

0 0
                    • Pá-dlista1  

Doporucene hodnoty u 05ky jsou cca 597–640mm 06ka 567–607mm. Kdyz se spokojis s nizsim zdvihem lze patricne stahnout (vyskove) i 05ku. Bez dalsich investic.

0 0
                      • Daan  

skoro 4cm, to je dost. Ale uz v tom mam jasneji, vezmu s nejvetsi pravdepodobnosti tu O5 a pohraju si se zdvihem. Diky za cas a informace!

0 0
            • ddd - andy  

Jak pise Padlista. Vyrabi se, akorat ji dost tezko sezenes protoze je posilaj pouze k montazi primo do fabriky.. PS:barva jezdi! :-)

0 0
    • Pá-dlista1  

Libi se mi novy design a snizeni je hodne znat. Ale osobne se mi moc nelibi chod. Ta stara mela dle meho nazoru lepsi. Idealne bych bral starou s novyma korunkama. Jo a taky je nova lehci tusim..... a me staci i stary VFko :)

0 0
      • hanz  

není lehčí..rc2× je nejtěžší 888 která kdy spatřila světlo světa…váha mi hodila 3550g zaříznutá. Stará měla cca 3300. Snad ses nebál že nebude novej model marušky lehčí…DJ budou mít zachvíli váhu monsterů. :-))

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.