• gaston

Hledal jsem v histori. Potrebuji si trosku srovnat poznatky.

Mam malou vuli v klikach, ktere jsou dotazene. Z toho jsem odvodil vakl v ose. Proto pro zacatek (na konec) jsem si dovolil vlozit anketu a Vasich navrzich dalsiho postupu. Pri hledenani v histrii jsem narazil na vselijake nazory. A proto: Je opravdu dobre dodrzet kliky+osa= jeden vyrobce? Mate nejakou ozkousenou osu, ktera stoji za to = stoji malo a je nesmrtelna.

Pokud Vas nekoho napada cokoliv k temeu jeho nazory uvitam.

Kliky jsou RF ride XC ( prosim nehanet mam je rad :O)) na kole viz profil, mam to na enduro/allM a mam okolo 90kg, to pro predstavu jak dostane zabrat

Anketa: Vakl v ose?

0x
    0%
    0 0
    • DX3,5  

Řešim teď neco podobnýho…ta osa mezi klikama začala vydávat strašidelný zvuky…křupe a vrže…a ještě k tomu maj ty kliky takovou malou vůli ale ta mi zas tolik nevadí…protože je fakt malinká…co s tím??? Vyměnit tu osu??? A kterou tam dát??? jaká je to tak investice???

0 0
      • lubos  

nejspis psina uvnitr lozisek. Vymenit nebo precistit. Nemas nahodou Truativ osku, ze ne ? :)

0 0
      • gaston  

Tak jsme dva co mame problem a nikdo kdo by nam pomohl :O)

0 0
    • lubos  

no, ja jsem treba mel takovou zkusenost, ze kdyz jsem nahodil a dotahnul osku a pak kliky na FSA ISIS , tak po nejakem case se udelala vule. V oske. Tak jsem zhodil kliky, dotahnul misky a byl klid. Jestli nemas stejnej problem.

0 0
    • brantec  

taky mam vuli ve stredovym slozeni a borec, co mi dava do kupy kolo, mi doporucil osu Kinex www.kinex.cz/ Je levna a pry neznicitelna:-) www.e-cyklo.cz/…ktu-746.html

0 0
    • P.L.  

Reklamoval sem ted osu BS 51 po 2200 km, vůle na koncích klik asi 2mm, reklamace byla uznana.

0 0
      • gaston  

Ti nevim ja v tech reklamacich neumim chodit musim si zkusit neco najit o reklamcnim radu uz se to tu resilo, nepamatuju si result. Jak to bylo s reklamaci na (ne)funkcni cast kola, jestli se musi davat cele kolo nebo staci soucastka..

0 0
    • DX3,5  

****…panové ono to prasklo…sem s tim dal ještě posledních 28km…zbytek sem dosel…

0 0
      • rasto  

jak mi rikaj kluci u kraba: zahodit isis a kompletne vymenit za hollowtech II :-/ dop.dele

0 0
        • zac  

kluci u Kraba milujou shimano! nic jinyho Ti nedoporucej! :)

0 0
    • gaston  

Nemate nekdo nejaky tip na kvlaitni osku. nebo vsem vydrzi sezonu a pul jak mne

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.