• St1c

jake pouzivate?a jake bowdeny? dnes som daval dokopy bajk a zase som zistil ze mi lezu lanka vonku z koncovky radiaceho bowdenu.a to ma predavac presviedcal ze z tychto to v zivote nevyleze(nejake jagwire koncovky+jagwire bowden) Fakt uz mam nervy lebo za dva mesiace idem uz 3× menit bowden.******!!!

P.S.: viem ze nokon is da best, ale momentalne na to nemam zbytocne financie:D ale raz…

0 0
    • mechanik  

Zabruš bowden a bodlem projeď ten teflon.

0 0
    • Daf  

Pouzivam na razeni normalni vinute bowdeny a nemam problem :)

0 0
    • kovar  

na řazení používám brzdové bowdeny s podélnými dráty, kovové soustružené (NE tenké plechové) koncovky. Není problém. Jediný problém nastal, když jsem asi omylem u přehazovačky nechal plastovou koncovku, která se vymačkala a zlomila.

0 0
      • St1c  

:D s brzdovymi bowdenami nie je problem?

0 0
        • kovar  

a proč by jako měl být?

0 0
          • St1c  

noci su dost pozdlzne tuhe na indexove radenie.nepre­pruzuju a radenie je presne?

0 0
      • vili  

sem myslel ze oficialne ma brzdovej bowden vinuty draty, kdezto radici ma rovny? Nebo se pletu?

0 0
        • St1c  

nepletes

0 0
        • kovar  

no to nevím, možná to říkám špatně, prostě nepoužívám na řazení podélné bowdeny menšího vnějšího průměru – s těmi mám ty nejhorší zkušenosti-, ale podélné většího průměru, takového, jaký mají brzdové vinuté.

0 0
          • St1c  

takze v priereze vidis vela ocelovych drotikov:D a nie iba kruzok(brzdovy bowden):D Neviem ako to ina napisat:D

0 0
            • RomanH  

Ano, a je to bez problemu. Taky jsem to tak pouzival. Ted vozim Alligatory 186 a taky pohoda.

0 0
            • kovar  

co ti nění jasné na jasnější terminologii podélné versus vinuté(krouce­né) ???

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.