• JMT

v tredu dream bike je hned na zacatku fotka mavericka s maverick vidli a crossmaxama, jak toho docilili ? strasne bych maverick vidli chtel, ale nohdlam se vzda´t crossmaxu myslel sem za maverick vidle maj nakou svoji extra velkou dutou osu, ktera je este tlustsi nez klasika co se pouziva na fr/dh

0 0
    • Pebe  

takhle

0 0
    • Pebe  

a taky takhle

0 0
      • JMT  

to sem si nasel taky, dik, ale ja mysle jesli je tam nakej adepter nebo jak…

0 0
    • Veeteck  

Neni to klasicka 20mm osa? To by bylo bez problemu s Crossmaxama XL…

0 0
    • cabbage  

no fuj! dát DUC32 na speedstera, za to bych popravoval…

0 0
    • zac  

jednou s nama byl na svihu s BF clovek co mel toho mavericka (mozna je to i primo on) a mel to presne takhle, rikal ze to nejak vyresil doma…

0 0
    • tutite  

taky jsem ji chtěl, ta jednokorunková kvůli torzní měkkosti vůbec nepřichází do úvahy, ta dvoukorunková je lepší, ale taky nedosahuje pevnosti např. obyč. Rock Shoxu Revelation.. A navíc ta cena. Nejsou to tlachy, je to vyzkoušené.

0 0
      • MartinXC  

Cena – z UK se dá i s nábou, korunkou a představcem a dopravou komplet koupit kolem 25.000 Kč. Ale měkká to tedy je – jen jedno ložisko v horních nohách … S lítostí jsem si ji na Enduro odpustil (a váhově se prohřešil o 700g 36talasem).

0 0
        • JMT  

sem myslel ze je prave hodne tuha… tak to si asi necham zajit chut :-(

0 0
          • MartinXC  

Musíš ji mít hodně „na měkko“ aspoň s 50% sagem, aby byla trochu tuhá

0 0
            • JMT  

pride mi to jako kravina, mam ted vanillu a sem fakt spokojenej, nedam, 25 abych mel horsi vidli…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.