• expen

Chtěl bych si koupit na bike nová řidítka a představec zhruba za 1000–1500(dohromady) ale nevim jaké.Ritchey nechci,chtěl jsem Pell´s ale ty zas nemaj snad řidítka 580mm,chtěl jsem FSA ale to jsem zase na netu nikde nenašel nějaké hliníkové,takže opravdu nevim…kdyby jste o něčem věděli hoďte mi sem prosím nějaký odkaz…dík

0 0
    • McBlacky  

za ty prachy asi pells, max co dělá jsou 580. 600+ rovný dělá jen málo značek a rozhodně nikdo za malej peníz.. OS do 1000kč dostaneš kombinací www.koloshop.cz/index.php?… a www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… klasiku www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…

0 0
      • expen  

já bych i třeba zkusil 560mm ale mám obavy aby nebyly moc úzký.jsem zvyklý na 580mm a na užších prý víc bolý ramena tak nevim.je fakt že bych si ty svý mohl uříznout na 560 a ozkoušet si to…

0 0
        • Luka  

hlavni je by sis nesviral hrudnik ne? aby se ti dobre dejchalo… o bolesti ramen jsem nikdy neslysela, ale klidne me poucte :)

0 0
        • zirecek  

Prý, prý, prý… . Zkus uřezat stávající, budeš mít jasno po pár vyjížďkách. Vlezeš se s nimi ve velké rychlosti mezi hustě nasázené stromy, horší tam bude správně vmanevrovat, ;-).

0 0
        • McBlacky  

všechny Pells dělají i 580 tak to není problém ne? navíc užší jsou na prd ve sjezdu, chvíli jsem jezdil 53,5 a přechod na 580 byl hodně znát, na fulla bych i chtěl delší, ale na OS je to nemožný do litru jen za řidítka :/

0 0
          • expen  

dělaj vlastně jen ty XR6 a XR6light ale u nich mám zas trochu obavy o tuhost když si dám nějaký ten jump:o)

0 0
      • rock  

Shaman dělá rovná 590mm za nějakých 270 Kč. Mají k nim i sličnou sedlovku, ale bohužel žádný použitelný představec (jenom freeridový kvádřík) …

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.