• fragilis

    Měl jsem vybrané zapletené kola Mavic Crossride 2006, ale narazil jsem na tyto www.koloshop.cz/index.php?… je to dobrý kup? Dále sada shimano deore LX 2005 bez nábojů: //www.koloshop­.cz/index.php?vy­robek=1679&sou­castka=10 myslíte že se tahle sada dá sehnat ještě za lepší peníz? Víte kde mají sadu deore 2005 pro porovnání ceny? Díky za všechny ohlasy.

    0 0
    • fragilis  

      www.koloshop.cz/index.php?… oprava nefunkčního odkazu.

      0 0
      • fragilis  

        Cena je po prepočtu nižší, ale radši bych to koupil v nějakém českém e-shopu. Může se to prodražit poštovným, ze zahraničí jsem nikdy nic nebral, tak nevím.

        0 0
    • Jane  

      Bych tedy rozhodně brala Mavic Crossride (na trinnity.cz 4350 Kč). Nábu LX jsem vozila vzadu a už bych ji raději nekupovala… Teď o víkendu jsem nasadila kolo na nábě DT Hugi 240, takže to bude trochu jiný kafe. A myslím, že existují lepší náboje než Shimano – třeba právě DT Swiss, že…:-))

      0 0
      • fragilis  

        Nepopírám že DT swiss nejsou lepší, ale mám omezené finance. Copak bylo s tou nábou?, a s těma Mavicama máš zkušenosti?

        0 0
        • Jane  

          No s tou nábou LX asi nebude nic strašnýho – jen zřejmě došlo k povolení konusů, takže by to chtělo rozebrat a trochu seřídít… A to se mi teď nechce. Jinak preferuji náby na průmyslech (se o ně „nemusíš“ starat a navíc mají lehčí chod), takže Shimano bych už nepořizovala… Od Mavicu vozím akorát ráfky – ještě typ X517 a v pohodě. Dráty opět DT Swiss. Pokud levný kola, tak bych fakt šla do Mavicu. No ještě bych si zjistila, jak je to s náhradními díly, abys nemusel x dní čekat na novej ráfek, ale to už snad teď ne. Já jsem kola stavěla z jednotlivých dílů, takže něco takového mě v žádném případě neděsí…:-) Co se týká té komplet sady LX, tak kliky s integ. osou vozím (ale XT) a dobrý (hm, až na ty převodníky). U řazení jednoznačně preferuji páčky, ale hodně jde o zvyk… Na kolokram.cz celá sada bez náb asi 8600 Kč a i ten Mavic tam mají o něco levnější.

          0 0
          • RomanH  

            Dovolim si nesouhlasit – dobre sestelovanz konus se toci hladceji nez prumysl (mohu porovnat LX a XT s DT ONYX). 517 rafky stoji za …, protoze u kalisku praskaji. Naopak vyborne zkusenosti mam s 717 a kupodivu i s 221, na kterou zde dost lidi nadavalo.

            0 0
            • prodi  

              Jo jo, 221 mi teď už na zimáku držej šestý rok:)

              0 0
            • Jane  

              S tím chodem nábojů budiž, ale mě fakt nebaví se furt hrabat v kole a něco seřizovat a seřizovat… U ráfků bych brala buď Mavic 717 nebo DT Swiss XR něco, ale X517 dosud v pohodě a navíc se už beztak nevyrábí…

              0 0
            • PIWNIK PONURY  

              taxem prave pri myti kola zjistil praskliny a kalisku.. nas.alo me to, ale na druhou stranu 4 sezony vydrzel, takze.. ted asi pujdu do 717 nebo jeste jednou do 517 z vyprodeje, nechce se mi totiz kupovat novy draty ani dohledavat, jestli na jinej rafek pujdou..

              0 0
          • fragilis  

            Super, díky tady je ta sada ještě o pár stoveček levnější,o těch kolech ještě popřemýšlím. Prostě potřebuju slátat nějaký "bajk"abych už mohl jezdit…vylepšení časem budou.

            0 0
      • enjoy  

        proc doporucujes e-shop se snad nejvyssi cenou co jsem videl? ted nedavno jedna mistni bikerka cvakla dusi o betonovou hranku,pri spatnym dopadu a odnesl to solidni osmici i zadni crossride.nevim jak moc je to prekvapivy,nevidel jsem tu slupku primo.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.