• rafficek

Ahoj všichni, jsem tady na foru nový a taky jsem se nedávno přestěhoval do Zlína. Proto prosím zde přítomné Zlíňáky aby mi poradili kam zajíždět s bikem do cykloservisu. Hledám solidní servis za rozumné ceny. Většinou na práce, které si na kole nemůžu dělat doma sám (centrování a pod.)

Díky všem za odpovědi…

0 0
    • Marika88  

Já jezdím do KCK cyklosportu. Je to zhruba naproti Intersparu. Jsou tam příjemní lidi a ceny se mi taky zdají celkem v pohodě. Nebo potom je ještě jeden nový servis u dřevnice někde jak je hotel Saloon tak přejedeš hlavní cestu a po levé straně. Nevím jak se přesně jmenuje.

0 0
    • Marika88  

A můžu jednu otázku? Jak moc jezdíš? A hlavně jaký zhruba terén? Někdy bysme mohli zajet někam spolu, když jsi Zlíňák :-). Já totiž nemám moc s kým jezdit…

0 0
      • rafficek  

Ahoj, jezdit jsem začal někdy v roce 1996, hodne jsem tomu propadl, jezdil jsem i amaterské závody. Pocházím z Jeseníků, takže jsem se něco najezdil po kopcích. Na vysoké škole jsem to trochu flákal a vyjížděl jenom o víkendech a teď bych se k tomu chtěl tak nějak hezky vrátit a zase se naplno opřít do pedálů. Proti vyjížďce nic nenamítám, akorát mám teď doma uplně rozebraný bike a celý ho čístím, mažu a dávám do kupy:) Jinak jezdím XC......

0 0
    • Corbett  

Z cykloobchodů co znám ve Zlíně (znám všechny) je nejlepší servisák a proto i servis v CykloELEM. Je to ten krám, když jedeš po hlavní (Tř.T.Bati) směr Vizovice, tak po pravé straně kousek za putikou Myslivna.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.