• ivokabel

Ahoj. Vyberam novy MTB ram v cene okolo 3000Kc. Co by ste si vybrali z nasledovneho zoznamu a preco? Jazdim vsetko mozne od rovnych ciest az po lesne cesty. Samozrejme v medziach, ktore mi dovoluje dostupny hardware ;-)

Merida – Matts special edition Merida – Matts Sport 500 (2006) Author – Versus 2003 Author – Traction 2003 Author – Traction 2005 Apache – Tanka Tate Apache – Blackhawk Fort – CC.BASIC

0 0
    • enjoy  

zkus jeste neco vytriskat z akce u sterby.jsou to sice nejvetsi vyderaci,ale kdybys jeste v tech slevach na ramy neco ulovil tak by to asi nebylo spatny.

0 0
      • ivokabel  

hmm, jediny stroj, co tam pripadal do uvahy (mam 192cm, takze potrebujem cca 21') bol Egoist a ten je uz davno fuc :-(

0 0
    • M@rtin  

Z tebou jmenovaných, jednoznačně: Apache Blackhawk

Rám je ze všech nejlehší, je pevný a i geometrie je OK (není tak dlouhý jako Artur a je obratnější než Merida). Zkušenost s Fortem nemám

0 0
    • ivokabel  

Dostal som este nejake tipy ok kamosa, takze doplnam zoznam. Co vy na to?

Merida – Matts special edition Merida – Matts Sport 500 (2006) Author – Versus 2003 Author – Traction 2003 Author – Traction 2005 Apache – Tanka Tate Apache – Blackhawk Fort – CC.BASIC

No Saint – Urian 2 MXM – MTB Alu 7005 (nie som SI isty tym nazvom, takze link na shop: kupkolo.cz/pro­duct_info.php?cPat­h=64&products_id=864) Superior – XC 860 (2006)

0 0
    • Meesha  

v tyhle cenovy kategorii bych bral nejspis tohle: kupkolo.cz/pro­duct_info.php?cPat­h=64&products_id=1633

0 0
      • ivokabel  

Vyzera to dobre, akurat, ja by som potreboval 21' a ten nemaju. Ale diky za tip.

0 0
    • Rolei  

Rám GT Avalanche 1.0 2005 jde taky kouput do 3000,– (velo hanák), ale stejně by mě zajímalo proč chceš do toho nejdůležitějšího na kole dát jen tři tisíce.

0 0
      • Rolei  

No a toto je taky ještě docela zajímavé: cykloexpert.cz/hor­ske-ramy/author-sector-05?v=1811654

0 0
        • ivokabel  

ano, videl som ho. Cr-Moly by mozno stalo sa zamyslenie, ale nesedi mi farebne.

0 0
      • ivokabel  

To GT od Hanaka som chcel ako male decko, ale vyfukol mi to niekto spod nosa pred mesiacom, takze je to dost neaktualne. Iba, ze by to bol nejaky novy kus. Skusim im tam zavolat, ale asi az v utorok. Preco len 3000? Lebo viac nemam. Neodolal som a kupil som RockShox Duke za 5 a pol a uz mi nezostali financie ;-)

0 0
      • pop  

si děláš srandu…já kupoval ´04 loni za 5 400 Kč a ještě se slevou 15 % prý…

0 0
    • RUR  

být tebou, uvažoval bych i o: www.cykloexpert.cz/…or-sector-05 Rozhodně to bude pohodlnější než hlína a za ty prachy. Stejně, hlína změkne a ocel se ti přestane líbit, tak na ty tři roky jsou tři litry víc než dost, ne:)))))

0 0
      • RUR  

Hm, sen zaspal… ale stejně se mi to zamlouvá.

0 0
    • CraObs  

www.velotrade.cz/index.php?… a mas to 21 :)

0 0
    • Jezishek  

Měl bych takovou malou poznámku k rámu Merida Matts Sport500 ,koupil sem si ho asi tak před dvěma měsici a první co mě hned zarazilo to že sem chtěl diskovou verzi(merida dodává zvlášť jen tento typ rámu sport500 V+disk) a na vzpěrách byly normálně navárky i s čepama na Včka a uplně chyběli vodící žlábky na brzdovou hadici.To ovšem není vše,úchyty na kotoučovku nejsou na obviklém místě ale na vidlici,navic byly hodně moc nakřivo.Ze dvou obchodů mě vyhodili že nemají tu správnou frézu na úpravu úchytu nakonec se však jeden servis našel.....Takže jestli chceš mít kotouče tak tenhle rám radši NE

0 0
      • ivokabel  

Uf, to je nejake podozrive. Dam si pozor.

0 0
        • ivokabel  

Trochu som sa zamyslel, pozrel niekolko fotiek a nejak mi to nie je jasne. Nechcem kotuce, takze to ma az tak netrapi, ale ako je to s tymi vodiacimi zliabkami na bowdeny (dufam, ze to je to, co si myslel pod pojmom „brzdova hadice“). Mozes poslat foto? Na Matts special edition www.mbike.ru/…tts_se_v.jpg je skutocne vedeny netradicne neprerusovanym bowdenom, ale ked sa detailnejsie pozries na tie bowdeny pod sedlovkou, tak ich prepletenie vobec nedava zmysel. Nejak tam nieco nehra. Aspon mne ;-) Diky.

0 0
          • Rolei  

Todle bych tedy fakt neřešil a hned bych vzal toho Visiona z Velotrade na kterýho upozornil CraObs…

0 0
            • ivokabel  

No, to je slovo do bitky. To som chcel pocut. Akurat by ma este zaujimaly dovody. (Ja do tych ramov az tak nevidim a chcem z tych penazi vytrieskat maximum.)

0 0
              • CraObs  

no tie authory su sice makke, ale ak nie si uplny drtic su ok.. pokial nechces ist moc na silu, a zo sedla nemas problem.. je to vlanajsi model co je v pohode.. povodne si tam daval aj nejake 2003 co by som uz nebral.. ten vision sa za tu cenu oplati.. mas to 21 ako si chcel.. aj ked neviem ci neskusit 19 s dlhsim predstavcom a tak.. a pri tych authoroch mas vyhodu ze ho maju na kazdom kroku takze si mozes nekam zajst a skusit ako ti ten ram sedi…

0 0
              • Rolei  

Myslím že je tu pár lidí co visiona jezdí tak se zeptej jich co si o tom myslím, nadávat asi nebudou… i ten blizzard dole od RM je zajímavej, ale začínáš tu mít tak rozdílný rámy že je myslím potřeba aby sis ujasnil alespoň přidližně jakou chceš geometrii. Protože například ta merida 500 ve 22" je kratší jak RM Blizzard 19,5".

0 0
          • Jezishek  

Ta merida sport500 má stejně jako vetšina jinejch merid na vrchu horní truby vedení na lanka s přerušením bovdenu a zespoda jen 3 žlábky, když chceš Včka tak bude mít jedno z vedení hold nepřerušenej bovden ale tam je spiš problém že ty žlábky už vubec nejsou na zadní stavbě ke kotoučům takže tam ta hadice podivně kouká a stahnul sem ji jen páskem.Když bys chtel jen V tak nic rešit nemusíš…

0 0
    • ivokabel  

OK, dakujem vsetkym za cenne rady. Este to premyslim a pokusim sa kupit nieco rozumne.

0 0
    • bagio  

a co spyder jezdim ho rok a pul a sem nadmiru spokojenej mam 193 cm a mam 21 aurelia.id­s.cz/spyder/?pa­ge=102&kolo=1&id=31&ak­c=1

0 0
    • Siddha  

No Saint – je na kolokramu, Spyder na strankach spyderu, Rock Machine bikezone…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.