kde koupit starsi dualy na silnicku (SH2200 apod)

16 nepřečtených
  • sorak

zdarek, zkousim dat dohromady starsi silnicku jako takovy treninkovy kolo do horsiho pocasi, vetsina veci je jeste pouzitelna, ale chtelo by to bez prilis velkych investic nahradit favoritacky prehaz. packy ;-) neci modernejsim… vsiml jsem si, ze Dema jeste na silnicky pouziva dual control mix Shimano 2200/3300, nevedel by nekdo kde tohle koupit?

0 0
    • noname0  

SH 2200 je v nabidce i pro rok 2006. doporucene ceny jsou dual kontrol levy pro dvoutac 1300,–, dual kontrol pravy 7-mi kolo 1900,– Kc, 8-mi kolo pak 2170,–. je to standartni zbozi skoro v kazdem obchode s koly dosazitelne (kamenny ev. internet)

0 0
      • sorak  

ja jsem se prave na netu dival, ale vsechny odkazy na tema SH2200 mi vyhledavace nasly jako pouzite sady u kol Dema, Wheeler apod. z e-shopu ktere znam SH2200 nenabizi zadny, je tu vseobecne docela silna orientace na MTB, neporadil bys nejaky? dik

0 0
    • Vrci  

3300 je sora – 8 sp. nedoporučuju, špatný dosah na řazení při spodním úchopu 2200 je nižší řada, naživo jsem je neviděl, shimano foto na webu taky nemá, ale co jsem pochopil tak jde o páčky na rám. Další možnost je STR500 stojí mimo řady něco mezi 105 a ultegrou pro 8 sp, ale dost drahé.

Další možnost je vykašlat se na shimano a dát tam Xenon nebo Mirage, ale nevim co máš a v jakém stavu a co by bylo třeba měnit. Kliky, smyk mohou zůstat. Erga, zadní nába, přehazovačka, kazeta a řetěz nové.

0 0
      • gersa  

To neni spatna volba :) Pravou Dualu, levou klasiku s razenim na ramu a muzes si pripadat jako Lance

0 0
    • gersa  

Za cca 3k by se daly sehnat dualy Sora (8spd) v krame a kapanek levneji na netu pres bazos i nepouzite. Za 4k jsem videl i new 9sp Ultegry (ale to uz je asi kapanek vic)

Do 3k by se dal sehnat komplet paky a prehazka Campa Xenon (9spd), coz je IMHO podstatne lepsi a kvalitnejsi vec nez Sora. Shimano v nejnizsich sadach za Campou vyrazne pokulhava.

Otazka je, jakou mas nabu a kolik pastorku snese. Ale to by IMHO taky az zas tak draha investice nmusela byt

0 0
      • Vrci  

Ta je pouze levá – na trojtác.

0 0
        • gersa  

Popis pod fotkou:„dual control pravý 7kolo bez dorazů“ Na fotce jsou obe Rekl bych, ze kdyz je to „7 poloh“, tak by to melo byt na prehazovacku :)

0 0
          • Vrci  

Popis vpravo od fotky pod položkou Název: Řadící a brzdová páka SORA levá 7 kol. Na fotce jsou obě. Řekl bych, že když je to „7 poloh“ tak je to pro přesmykač a dvojtác uzpůsobený pro řetěz UG (dlouhý krok, velká mezera)

Maj v tom bordel.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.