• zbynek1

Tak jsem si dnes vyjel a na cestě z adamova se mi vytrhl pedál z kliky, vůbec to nechápu, pedál už tam je tak 2 měsíce, vždy ho tam natočím až do konce rukou a pak zatáhnu. závit je zničený skoro až do konce, viděl jste už to někdy někdo?Zítra teda chci koupit nějaké kliky a chci se optat jezdí někdo truvativ isoflow,nebo x-flow, případně truvativ fived? Jestli mám koupit ty nejlevnější nebo raděj ty fived. PS rád bych poděkoval čyklistovi co mě zachránil od jízdy jen s jedním pedálem tím, že mi půjčil 6ku imbus…

0 0
    • gobike  

Takovy kuriozitky se nekdy stavaj, ja sem napriklad dnes pri sjezdu ztratil retez(blba rychlospojka) a vsilm sem si toho az skoro dole:D Jinak bych vybral nejaky lepsi kliky, treba tyhle: www.bagbike.cz/?…

0 0
      • zbynek1  

jsem jen chudý student, doteď jsem jezdil na nějakých suntourech mají přes 10 000 jen s vyměněným středním a malým převodníkem…

0 0
        • gobike  

Ja sem taky chudy student:)

0 0
          • zbynek1  

tak jsem nakonec koupil truvativ fived za 1065Kč a asi hodinu rval staré kliky dolů, pač závit na stahovák už měl svá nejlepší leta za sebou a kámošův stahovák měl navíc krátký závit

0 0
            • gobike  

U Hanaka je maj za 690,– :-) Ale tys to chtel asi rychle co?

0 0
    • Pá-dlista1  

Jestli to stoji za to, tak by se to dalo taky opravit.

0 0
      • zbynek1  

ne to už nemá cenu, pač ony už jsou staré a jsou uplně zaražené na střed, že ten čtyřhran na nich už je vymačkaný

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.