• Kuby

Dobrý den, budu kupovat MTB strop mám 16.000 Kč. Dívali jsme se s kamošem na katalog kol 2006(cykloser­vis.cz). Jako tip mi dal Rock Mashine Flash Pro. Já jsem si pak ještě našel od Pell's-Thorr Pro. K jaké variantě by jste se přiklonili Vy?? Díky moc za náměty.

0 0
    • Lišák  

Ten Thorr mě přijde víc jako enduro a RM spíše na XC. Ideální by bylo se na nich projet. Pak poznáš, co ti líp sedne.

0 0
    • DragON  

Přesně o tom stejným PELL´Su jsem uvažoval – moc se mi líbil rám. Má ale zvednuté řidítka – posez mi připadal jako na nějaké „freestylové skákačce“. Nakonec jsem koupil pell´sa RAZZERa pcshop.pells.cz/spor­t/default.asp?mtc=0&cls=­stoitem&stiid=10244 mám na něm zatím najeto cca 100 km a spokojenost. Jsem ale rekreační cyklista, nedělám na tom žádnej hadcore.

0 0
    • pajasimi  

Jedině thorr elite:)

0 0
    • rarášek1  

jedině RAZZER!!!!!!

0 0
    • berluskoni  

razzer je v kidu. taky sem ted řešil kolo a asi po 14 dnech jsem objednal razzer elite. skusil jsem se projet a jsem unešen. taky jsem chtěl do toho dát tu 15– 16, ale nakonec se dá s lidma rozumně domluvit. no prostě už se těším. fakt si myslím že sem to řešil celkem podrobně a dva koneční favoriti byli GT Avalanche 1.0 a PELL´S razzer pro. no tak teda nakonec jsem zvolilten Elite a těším se jak malé děcko

0 0
      • kalimoco  

Souhlasím.

0 0
        • Lister  

musíš mít děsně krátký nohy........

0 0
          • kalimoco  

Při mé výšce 170 mám nohy tak akorát:)

0 0
            • berluskoni  

jakou to máš velikost rámu? já jsem objednal M. to je myslím tak 17". a měřím 173

0 0
            • Lister  

no pdole toho posedu to tak nevypadá :o)

buď seš děsně natáhnutej nebo máš krátký nohy :o)

0 0
        • berluskoni  

jaké jsou ty gumy v terénu? a taky jak to hodnotíš jako štastný majitel? nějaké mouchy? kolik váží?

0 0
          • kalimoco  

V terénu gumy držej(na mokru jsem ještě nejel),kolo je super a váha je kolem 12,5kg

0 0
          • rarášek1  

Gumy jsou špica. Jak v prachu tak ve vlhku. Nehodí se vyloženě jen do blata. U nás to došlo tak daleko, že umývám nápis acetonem, aby se kluci od Maxxisu nezlobili.

0 0
    • honza.hk1  

no já bych volil Pells, ale Thor je opravdu enduro. Pokud XC, okolo 15tk, tak tady je :-): www.mtbs.cz/katalog07.html?…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.