vůle ve sloupku (hlavove složení)

13 nepřečtených
  • Kubajz.1

zdravíím, daval jsme dohromady vidlici do ramu, mam pořád vůli ve sloupku, a nevim čim to je. Nemuže mi někdo poradit, nějaky napady nebo postřehy co muže byt blbě?? Hl složeni token ahead 1 1/8" vidlice duro d.

0 0
    • Pá-dlista1  

Mas dobre otoceny venecky / loziska nebo co tam mas? Nedoseda ti zatka na sloupek?

0 0
      • Kubajz.1  

jo to nedoseda, aspon myslím, škoda že nemam fotak pichnul bych to sem, ježka tam mam jak piše „jaski“ ale dole (mezi ramem a hlavovym složenim mi nedoseda jedna čast, jako by byl sloupek vydlice dole u korunky tak 1,5 cm před tim mirně rozšiřen a nenavliknul jsem ho až do konce tak sem to složil a postupnym utahovanim nahoře, mi to cele dole zesedalo, ale nedosedlo uplně.Jinač všechno pasuje, ložiska jsou spravně dane, složeni jsme do krku lysoval takže by mělo byt rmu vpohodě.

0 0
    • martt  

treba vyfrezovat dosadacie plochy v rame aj na vidle aby mali presny rozmer a boli planparalelne.

0 0
    • jaski  

nezapomnel si na jezka?

0 0
    • MartinXC  

Dostatek podložek pod/nad představcem?

0 0
      • Kubajz.1  

tam se to snad nevstahuje na podložky pod a nad představcem ne? Musim jich tam dat tolik aby to bylo akorat a nebo zkratit sloupek

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.