• quidos

    Omluva za off-topic, ale nebyl někdo z vás na zájezdu s CK Alpina z Brna? Jestli jo, zkušenosti a postřehy sem. Díky

    0 0
    • Andrea.P  

      Ahoj, CK Alpinu nemůžu doporučit. Jela jsem s nima na kolech do Provence, zájezd byl fajn, ale CK Alpina porušila přepravní podmínky, čímž došlo k poškození kola a následnou reklamaci se mnou odmítli řešit, i když bylo porušení jednoznačně na jejich straně. Očividně jim už na klientovi nezáleží, když zájezd skončil a klient zaplatil. Hroznej přístup…

      0 0
      • Smazaný účet  

        Dukaz nebude?

        0 0
      • Danfik  

        Ahojky!

        Dovolte mi prosím vstoupit do diskuze. Mé jméno je Robert a byl jsem hlavním průvodcem tohoto konkrétního zájezdu. Sám za sebe se domnívám, že CK žádné přepravní podmínky neporušila. Kolo bylo rozloženo a dáno do speciálního cyklovaku. Já osobně mám za to, že pro kolo je podstatně bezpečnější než ve vleku. Dále co zde také nezaznělo je to, že všichni klienti byli první večer mnou vyzváni, aby nahlásili veškeré závady na kolech, byť třeba nevznikly přepravou. Andrejka mi bohužel nahlásila pouze to, že jí nefunguje tachometr, který jsem ji opravil. Nic jiného nenahlásila. Dva dny po skončení zájezdu byla na CK nahlášena tato nová reklamace. Z tohoto důvodu byla také zamítnuta.

        Mějte se!

        Robert

        0 0
    • David081  

      Kámoška neměla dobrou zkušenost. Problémy s dopravou při zájezdu na Korsiku. Já bych spíš volil brněnskou CK Kud…

      0 0
    • hajda  

      ahoj, my byli s Alpinou v Rumunsku a s Kudrnou ve Švýcarsku a problém nebyl ani na jedné akci. Je pravda, že s Kudrnou mi přišel zájezd krapet lépe organizovaný ale nic zásadního. Co se průběhu akce týče, vždycky jsme měli dobrou partu a sedli jsme si. Je to hold o lidech!! A ohledně přepravy,v in­formacích je jasně psáno a i kdyby nebylo, tak si hold kolo zajistím a zkontroluju jeho upevnění tak, aby nedošlo k jeho poškození..já to až tak neřešil ale někteří si kolo obalili izolací na trubky a mělí svá kola jak v peřince. Tohle si ma každý pořešit sám, když se o kolo bojí a né pak nadávat na všechny okolo. Tolik za mě. Pěknou dovolenou…

      0 0
    • Singlespeed  

      Já byl s Alpinou minulý rok bajkovat ve Švýcarsku. Přeprava kol byla malinko divoká, přívěs nebyl nic extra. Ale zájezd sám o sobě skvělý, průvodci nezničitelní borci, jídlo dobré a bylo ho dost.

      0 0
    • soural  

      Byli jsme tusim vloni s Alpinou v Saalbachu a moc hezky! Pruvodce borec jak cyp, program denni i nocni bez chyby, pecka. Preprava kol i organizace v pohode.

      0 0
    • Smazaný účet  

      2× s nima v Černý Hoře, jednou pešo (no problem), jednou kolmo (vlek víceméně OK, ale usazení kola „jaký si to uděláš, takový to máš“) taky pohoda…

      blbý je, že jsou velký výkonnostní rozdíly, při tom pěškozájezdu to nebylo až tak poznat, ale možná jsem měl štěstí na lidi

      na kole trochu problém, furt se čekalo, dokud jsme si neudělali vlastní skupinu a jeli si podle sebe, pak naprostá pohoda, i pivek bylo víc :-)

      0 0
    • 159753  

      já bych doporučil konkurenční Kudrnu..byl jsem s nimi opravdu mockrát(jak pěšo, tak kolmo) a velká spokojenost..nutno ale říct, že s alpinou jsme se střetli v Rumunsku zrovna při výstupu na hřeben a i přes značnou námahu do kopce a noc v buse se usmívali i zdravili..takže atmoška u nich asi dobrá:-D

      0 0
    • Jery01  

      Jel jsem do Zell am See, přeprava jak říkáte, celkem zběsilá… Sám průvodce řekl, že je to punkovej vlek :D ale měli jsme málo kol, upěvněný byly dobře, takže bez poškození. Ale plnej vlek kol si představit neumím :) průvodce úplně v pohodě, poradil, navrhl trasu s možnými sjezdy do hotelu, kdyby začalo pršet, za mě 1 (srovnání s jinou CK nemám)

      0 0
      • Smazaný účet  

        stačí přihodit si do batohu starou duši a pár spojek na kabely, „svoje“ místo ve vleku si obalíš a pohoda :-)

        0 0
    • jIrI___  

      Absolvovali jste někdo s Alpinou Bike circus Hinterglemm ?

      0 0
      • jIrI___  

        Nikdo nic?

        0 0
        • malamala  

          Na to nemusíš jezdit s cestovkou. Ubytování např. leogang.cz , koupíš si Jokera a jezdíš ;)

          0 0
          • jIrI___  

            Prostě pro mě je cestovka jasná volba z několika důvodů: nemám auto, nemám s kým jet, neumím cizí jazyky. Proto raději připlatím někomu, kdo pro mě všechno zprostředkuje a já nemusím nic zařizovat. Jen jsem chtěl zjistit, jestli na tomhle zájezdu někdo byl, ale už jsem nechtěl polemizovat nad tím, jestli je lepší jet na vlastní pěst :)

            0 0
      • wego1991  

        vypadá to slušně..

        vybíráme s bandou něco u Alpiny a zatím vyhrávají Korutany. A ted sem narazil na toto. Tak se chci zeptat zda si tam nakonec byl nebo ne? Pokud ano, tak jaké to bylo? Hlavně mě zajímá jak moc to je kopcovité nahoru (z popisu to vypadá, že nahoru pohoda z důvodů lanovek)? A taky jak je to z kopců dolů, pač všichni 4 jezdíme spíš lehčí XC, takže žádné mordy a skoky nejezdíme. Ale z fotek to vypadá vcelku pohodově, ale v nadpisu píšou downhill tak sem z toho jelen :)

        0 0
    • diessel  

      http://www.poznani.cz/…y-na-kole-1/

      máte někdo zkušenost ?

      0 0
    • danny.key  

      Ahoj, netušíte jestli kdybych přišel k autobusu v den odjezdu tak by se dal zájezd ještě koupit? Nějak jsem včera poslal rezervaci pozdě a už nikdo nebyl v kanclu.bylo to tak trošku Last Last minute :D jel bych právě na bike do Rumunska, ale čekal jsem na kolo.

      0 0
      • Tencovozikmin  

        To je na kristalovou kouli,tam zavolej ne?

        0 0
      • Lenka.05  

        kontaktech je spousta mobilů na různé lidi z CK, tak to vyzkoušej, někdo ti to určitě vezme a poradí.

        0 0
        • danny.key  

          No já tam samozřejmě volal, ale byl jsem na netu na telefonu a viděl jsem jen dvě čísla. Mrknu tam znova díky.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.