• Bully

Znáte někdo tohle sedlo? Chci ho koupit ženě, potřebuje něco sportovnějšího, ale vůbec nikde než na netu jsem se s ním nesetkal. Navíc je docela problém, aby si jej někde v obchodě vyzkoušela, zůstalo by pak vybalený a se stopama po upevnění. (a navíc se toho bez projetí až tak moc ani nepozná…) Nebo hoďte nějaký odkaz na nějaký jiný kvalitní sportovnější dámský sedýlko, díky.

0 0
    • Bully  

jo, na tom obrázku by se mělo jednat o Lady SLK Gel Flow

0 0
    • Gorgov  

Tohle dává kámoš v Duratecu na dámský sedla (na drahý kola). Prej je to super pohodlný.

0 0
    • orca  

Jo Jo sedlo to je nej nejproblemačtič­tější investice , páč si ji nemůžeš vyzkoušet a poznáš to až po několika hodinách v sedle a za pár tejdnů jestli jsi koupil dobře a nebo špatně . A navíc nelze radit, každému sedí něco jiného :-(

0 0
    • Elzet  

Mám pánské Selle Italia sedlo,ale pořád tlačí,tam kde nemá,chci jej vyměnit za dámské,holky poraďte.Jednou jsem zkoušela sedlo dámské s dírou a skříplo mě to,ale bylo to nějaké levnější sedlo,nevím jestli to nedělají všechny,s dírou jsem ještě neměla,muž má a je spokojený.

0 0
    • Lister  

Specialized Ariel, dost holek na něj nedá dopustit. Koupil jsem manželce verzi SL s titanovými ližinami a zrovna jí nesedlo, protože jí přišlo tvrdší, ale jestli ta tvoje hledá sportovnější sedlo, tak by to mohla být cesta.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.