• Radeq

Dostalo se mi toho „poteseni“ ziskat cerne plaste Author s modrymi boky… mate nekdo overenou radu, jak se te modre barvy zbavit? :) odbarvit, prelakovat, obrousit… cokoliv… ;) fakt me to irituje… :)

0 0
    • Lister  

ořezat, nic jiného mě nenapadá :o)

0 0
      • Radeq  

:) ok, a doufam, ze ty vrstvi nebejvaj nijak hluboky… abych se neprorezal az na dusi… ;) :)

0 0
    • erbeckar  

Zkousel jsem cerny fix. Zbytecne :) Ale po stovce v blate uz modre nebudou :)

0 0
    • gobike  

Ja kdyz sem si kdysi davno koupil Ignitora s oranzovym prouzkem, tak sem vzal cernou matnou barvu na plast. modely(Agama) a pretrel sem to tim:) Dalsi Ignitory sem sehnal bez toho obludneho prouzku, pac ta barva moc nedrela, jen sem o neco zavadil, tak byla pryc..

0 0
    • ZuzicK  

A ty když jedeš tak se díváš na pláště z boku? :P Barva nejezdí.. :P

0 0
    • Vrci  

Asfalt, tér …

0 0
    • Max  

Otočit naruby :)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • james11  

Zkus Balakryl ;-)

0 0
    • enjoy  

vis kolik ty plaste stoji?:-) tolik penez utratis pri jedny navsteve McDonaldu.

0 0
    • Radeq  

taq teda asi dik za rady, mno… ;) :-D asi nejvic me laka, votocit ho naruby… :-D

0 0
      • Mike 21  

Buď klidný z rubu jsou modré celé mám černo modré semislicky author spanker

0 0
        • Mike 21  

Jinak mám obdobný problém ale opačný líbí se mi barevné boky plášťů a nemůžu sehnat ty co už mám ,jsou po smrti.Mě se naopak barva na boku líbí a navíc mám pocit ,že to opticky rozšiřuje plášť.

0 0
          • Radeq  

:-D …ze k tem plastum rovnou neprodavaj sadu barvicek na nabarveni, ze? ;-) :-D

0 0
    • Eila  

klidek… ja mam cervene na obou kolech… je to hruze, ale co se da delat.. si rikam, ze za par let je tim tempem co letos jezdim sjedu a koupim si treba zluty:-)

0 0
    • treatt  

no pak je jeste moznost zajit do oblibeneho bike shopu a rict: „Dobry den, ja bych prosil dva uplne cerne plaste“…;o)

0 0
      • Radeq  

Hm, to zni pomerne rozumne… ;) jen jestli to neni az moc jednoduchy… ;)

0 0
        • VencaV1  

A ty authory muzes zkusit odbarvit kyselinou, treba se krome tech modrych boku zbavis i ty cerny gumy.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.