Shocart - Tur. atlas Slovensko 1:50000

5 nepřečtených
  • Palo TT

    Kedze VKU ich turisticky atlas Slovenska 1:50000 nepochopitelne pokazilo (nevyrazne vytlacene lesne cesty, zvaznice = pre bikera nepouzitelne; hiking.sk/index­.php?main=forum&fo­rum=posts_lis­t&topic_id=285 ), uvazujem nad kupou tur. atlasu SK od Shocartu, aj ked zrejme neobsahuje tolko informacii ako mapy VKU. Pouzival by som ho ako doplnok k tur. mapam VKU, ktorych mam hodne. Mate ho uz niekto? Aky mate nazor na tur. mapy/atlasy 1:50000 od Shocartu?

    0 0
    • DanMaxbike  

      Používám turistický atlas česka 1:50000 a jsem s ním nadmíru spokojený.Nejvíc mi vyhovuje že se dají jednotlivé listy samostatně vyndávat.Dobré je taky to že se dají stahovat nové aktualizace (po zaregistrování).

      0 0
      • pavelr  

        Byl jsem rozhodnutej, že si ho koupím, ale po prolistování jsem zjistil, že je v podkladech tolik chyb (především neaktualizované polní a lesní cesty; chyby, které byly i na jejich prvních mapách), že jsem se na něj vykašlal.

        0 0
    • borda  

      jo, mám ho. mě se ten jejich sytém moc líbí. jako doplněk ke standardní mapě supr.Ale jinak asi nejsem uplně odpovídající ‚vzorek‘, protože kupovat mapy mě prostě baví :-). tur. mapy používám ale spíš od KČT.

      0 0
    •  

      Jen počkej, Zající!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse