nemáte někdo náhradní kufry na SPD?

29 nepřečtených
  • sfinga

Ahoj, nemáte náhodou někdo doma náhradní kufry SPD na PD-540? Nechci to kupovat v rámě za draho. Zaplatím nějakou pěknou sumičku :-)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • petebike  

kup si od BBB stojej neco pod tri kila a jsou stejny jako shimano…

0 0
      •  
        0 0
    • pavelr  

Tenhle problém jsem řešil uplynulých 14 dnů. Měl jsem na 2 kolech pedály ritchey comp a na botech kufry ritchey. Jeden pedál mi upad, tak jsem si koupil na jedno kolo pedály PD-540. Kufry ritchey se sice nechaly v kombinaci s pedály PD-540 použít, ale šly hůře vycvaknout a cítil jsem značnou svislou vůli. Tak jsem na botách vyměnil kufry ritchey za shimano a zjistil jsem, že kombinace kufry PD-540 a pedály ritchey comp by měla fungovat. Jak už jsem psal výše, obráceně je to horší. Jinak kufry na pedály PD-540 a PD-520 by měly být stejný.

0 0
    • djano  

Mas uz tie kufre ? Ak nie, mozem pozriet co mam a pripadne poslat (jecnak pise, ze ide buduci tyzden do BA, snad by sa s nim dalo dohodnut aby ich zobral, ja idem do Prahy az o mesiac). Samozrejme zdarma.

0 0
      • 4.ever1  

Díky za nabídku , už jsem si koupil nové kufry BBB Click & Go BDP-01 v Ostravě (osobně na prodejně) www.yogi.cz/ Cena byla 279 Kč.

0 0
        • djano  

Bola to sice povodne ponuka pre sfingu (ma v profilu Praha), ale samozrejme plati pre kazdeho (len aby som vedel ake to vlastne kufre ponukam, by som sa musel pozriet).

0 0
          •  
            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.