Rychlee, pomooc! Navarky na V-brzdy

22 nepřečtených
  • poiko

POtrebuju jeste dneska poslat vidlici. JSou na ni násadky na V-brzdy. Mohly by se ulomit? Budu to posílat poštou v balíku. Je možné odmontovat ty trny? Nejde mi to a nechci za to brát silou, aby se neurvaly.

Anketa: Jdou odmontovat?

Ano
    9x
    100%
    Ne
    0x
    0%
    0 0
    • Pá-dlista1  

A sloupek, aby se neohnul. Priznej se, ze ty chces pouzit mensi krabici a usetrit na postovnem.

0 0
    • Daf  

To uz se taky muzes bat ze ti upadnou kdyz zabrzdis :)

0 0
    • poiko  

Haha, vtipný komando je tady. JEdna se o tu část na obrázku. Omlouvam se majiteli. Byla to prvni vidle s temahle navařkama, na kterou jsem narazil

0 0
      • Pá-dlista1  

Majitel je fakt chudak, jestli mu je urves :)

0 0
      • Pá-dlista1  

Jo a budes odrezavat i navarek na kotouc? Ten je jenom z horciku, by se mohl ulomit snaz. Jeste bych se nad tim zamyslel ;) Btw.: uz nam konecne sdelis o jakou se jedna vidlici?

0 0
      • Santus  

Myslim ze vsichni vi o co jde:-)Odmontovat to jde celkem spatne, je to zalepeny lepidlem. Nech to tam, tomu se nic nestane, akorat bych to necim obalil, omotal aby to nepropichlo balik.

0 0
        • poiko  

Dík moc. Obalil jsem to kouskem molitanu a lepenkou. Snad to postačí

0 0
      • enjoy  

a vidis tam ty sestihrany?:-)) vtipna hlidka zasahuje.

0 0
        • poiko  

Já tam měl jen kruh s dvěma ploškama. Fakt mi to nešlo

0 0
      • goofy  

Zadam o autorska prava za tuhle fotku… Sice vidle uz moje neni, ale tahle nekvalitni fotka je. OSU na ebe… ;o)

0 0
      • Vilém  

Pozor na techto rocnicich se cepy nedaly oddelat.No vlastne daly,ale potom se vidlice rozskocila,nema totiz spodni nohy z jednoho kusu a cepy to drzi pohromade.

0 0
    • bajkr  

bacha na pošťáky :-D

0 0
      • poiko  

tak paradoxně na tuhle fotku jsem při tom hledání taky narazil. Doufam, že na tu moji bude Česká pošta daleko něžnější

0 0
    • Radek Broz  

Kdo ho tipoval na 13?:o))) (bez urazky)

0 0
    • JJ  

Hlavne strc neco mezi nohy vidle, at ti ji na poste nezlomi jako se nam to stalo ted na krame. Staci ten kus plastu, co tam byva

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.