• fury2000

Ahoj, koupil jsem si bike a když zaberu ve stoje na kole a vyhnu kolo z osy na stranu, kde mám kotoučové brzdy, zdá se, jako by dráty kola škrtaly o brzdiče kotoučovek…Ale nejsem si tím jistý, nikde není poznat ošoupání, už jsem dával i výplet na dotažení, ale je OK…V servisu mi tvrdili že je vše OK. Poradíte někdo…?

0 0
    • Pá-dlista1  

Ano. To se tu nedavno resilo. Podival bych se do historie.

0 0
    • Pá-dlista1  

Btw. kdyz to neni na trmenu poznat… je to vubec tenhle problem? Neskrta jen kotouc o desticky? Btw. treba by slo i setinovyma podlozkama podlozit kotouc a posunout trmen…, ale tezko radit. Ani jsi nenapsal na jake sestave se to deje… ani jestli jsi od posledne postupoval podle rad atd.

0 0
      • fury2000  

No, přijde mijak kdyby drhli dráty, ale opravdu to nikde neni poznat a co se týká posunutí brzdičů, mam pocit, že už neni kam je posouvat…

0 0
        • kovar  

dám ti nejlepší radu, která ještě nezazněla – nech si to spravit.

0 0
        • Polka  

Kdyz nedrhou draty, tak drhnou desky – posteluj trmen a je.

0 0
        • Pá-dlista1  

Btw. vyzkousej si jestli to jsou opravdu draty… treba nanest kridu na inkriminovane misto.. nebo co ja vim. Modelinu? Aby sis to opravdu overil nez budes kopuvat novou vidlici atd.

0 0
    • Pebe  

pro jistotu bych dal větší kotouč :-)

0 0
    • goofy  

Mne treba nekdy drhnou paprsky kotouce o trmen. Staci trochu krivy kotouc a trochu blbe nastelovana brzda… Ted uz to ale nedela, bo se prase obrousilo. :o)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse