• Chlebovnik

Docela dobrej týpek když to jede s píchlou zadní gumou. Alespoň mě to tak přijde. Bylo to jako tapeta na www.marzocchi.com asi maj tak dobrý vidle, že vykompenzujou i píchlou gumu. lol =)

Anketa: Má jí píchlou?

Ano
    8x
    26%
    Ne
    11x
    35%
    4x
    13%
    0 0
    • Trojci  

Hmm :) koukni se někdy pozorně, co dělá taková guma při downhillu tobě 8-P

0 0
    • zirecek  

Píchlá mi připadá. Apropo tlumič je Marzocchi? :-.)

0 0
    • enjoy  

je mi to jedno!:-D kdyz ja ti to jeste stejne musel rict:-)

0 0
    • Radek Broz  

To je pri DH docela bezny.

0 0
      • enjoy  

a ja myslel ze kdo brzdi ten nevyhrava.

0 0
        • CZiko  

víš co se říká… myslet znamená h***o vědět:-D

0 0
          • enjoy  

no tak tohle rikaji hlavne mistni skokani,tak bych to spis myslel na ne:-)

0 0
    • JJ  

Nejen pri DH je to bezny, takhle vypada moje predni guma po tom, co sem zkousel, proc je vozi odpruzena vidlice.. Mimochodem sem to prekvapive ustal:)

0 0
      • Stancek  

Dobrej kaskader… snih a trictvrtaky… nebyla Ti kosa?

0 0
        • JJ  

Nevim, to bylo nekdy loni.. Ale tady na severu je snih i v lete:)

0 0
      • enjoy  

pekna drzticka:-).a nekecej ze ne:-D

0 0
        • JJ  

Fakt ne:) Taky sem se jenom pres tu hranu prevalil a je tam super dojezd

0 0
      • Raydowe  

keby som nevedel ze si to ustal, tak dam krk na to, ze nie.:-)) Ja uz hodil drzku z daleko bezpecnejsich pozic :-))

0 0
    • ddd - andy  

Pichla guma je zaklad sjezdu!!!

0 0
    • Chlebovnik  

Omlovám se za hrubku, kterou sem napsal… místo „Aspoň mě to tak přijde“ má být samozřejmě: „Aspoň mně to tak přijde“… pomáháme si zájmenem TY: TĚ nebo Tobě. I mistr tesař se někdy utne… jsem rád, že jste tak solidární a nepsali mi sem jakej sem debil i když jste na to všichni přišli… :)

0 0
      • ddd - andy  

Z toho si nic nedelej, me napsal nejakej debil v diskusi na mtbs, at pisu cesky, nebo at si to po sobe prectu – me tam v jednom slove na konci chybelo „t“ proste sem psal rychle.. No a ten pan cestinar se podepsal „čech“ Jako čech s malym č!!! No to sem nezvlad.. 8-))))))

0 0
    • BB  

tohle že je DH ? Ten kluk sice vypadá dost downhillově, ale to kolo je Heckler. Na tom se smí jezdit DH :-) ?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.