AKO NASTAVIT PREHAZOVACKU (PLZZZZZ)

15 nepřečtených
  • Raydowe

ahojte. Mam prehadzovacku XT a do dnesneho dna som ju mal velmi rad, radila v poho, a radila by aj dneska, keby som do toho co? NESTUCHAL!!!!

Ako to zacalo, Za siedmimi panelakmi, a siedmimi parkoviskami zije lamka Raydowe, ktory chcel vyladit prehadzovacku tak, aby retaz o nic neskrtala a nevidavalo to blbe zvuky, zacal som dotahovanim lanka u radenia, zacalo sa to kakat, vravim si, no problemo, predsa to musi ist nastavit do povodneho stavu, a tak som zacal este stelovat s natahovanim lanka priamo u prehadzovacky. Situacia sa zacala rucat, a z povodne maleho hovinka zacalo citit poriadnu sracku. Po dvoch troch hodinach stelovania lanka a totalneho rozladenia radenia som porusil pravidlo, ktore som si pred tymto tragickym zasahom dal. A to nesahat na tie dva sroby u prehadzky. V zufalstve som ale videl vidinu uspechu prave siahnutim na tieto srobiky. Aky je stav teraz asi tusite, Prehadzka skoro vobec neradi, som rad, ak sa mi podari nastavit 4 stupne, ktore aj tak nejdu naspat. Skusal som uz vsetky mozne kombinacie, ale situacia je stale horsia a ja som uplne znechuteny z biku. Preto som sa pokorne a s znicenym sebavedomim odplazil za klavesnicu a zacal pisat S.O.S v kode bike-fora.

Ako nastavit prehadzovacku???. Nechcem behat zakazdim do servisu, predsa to musi ist aj inak ako servisom.

Dakujem za kazde info…

0 0
    • JMT  

panbuh s tebou natazeni lanka urcuje prehazovani a to na kterym je retez pastorku, ty sroubky jsou dorazy a jsou k tomu ze za ne uz prehazovacka nemuze…

0 0
      • Raydowe  

Toto som uz kedysi cital, asi si to precitam znova. Tak ci onak, neviem ako podla toho vyriesit preblem typu, ze to radi na vsetky kola perfektne, ale niekde na piatom kole ked chcem preradit na stvrte tak sa pehadzovacka posune len malo a neprehodi, oki uvolnim trochu lanko, uz to preradi na 4ku, ale zase to nechce ist z 5 na 6, tymto to zacalo…

0 0
        • Pavlos  

a nespadlo ti kolo na prehazku? nebo nedostala nejakym klackem?

0 0
        • Lišák  

Zkus dát nový lanko a bowden. Nebo to aspoň prolij WDčkem, nebo podobným řítkým sajrajtem. Taky se hodí vyčistit a namazat řetěz a vyčistit kazetu.

0 0
          • Raydowe  

jasne, ze som to poriadne namazal, WDeckem a special mazivo na retaz, bike nespadol, vravel som ze to chodilo v poho pred… vsak vite cim. Citam tie clanky, pise sa tam nieco o sroube odklonu. Uvidime, dorazi som nastavil idem na ten sroubek.

0 0
          • Lišák  

Ale fuj! Přece „říDkým“!

Se stydím…

0 0
      • Twister  

To je dobrý. Zaujal mě taky ten článek se zapouzdřenym středem. To kdybych bejval věděl…

0 0
        • Lišák  

Ne všechny zapouzdřený středy mají konusy. Jeden VP jsem taky rozdělal, nebyl konusový, ale šlo to. Vyměnil sem kuličky, ale už byla zrezivělá kuličková dráha a tak i po instalaci nových kuliček měl střed vakl. Asi jak to bylo rezavý, tak se to víc vydřelo.

0 0
    • Raydowe  

no tak takhle, nastavil som to podla toho navodu, funguje to skvele, ale len do jedneho smeru !?!?, a to ked prehadzujem na tazsie kola, tam to radi bezchybne, okamzite a presne , retaz neposkakuje ani nic podobne, ale naspat to je hruza, retaz poskakuje, niekedy po prehodeni to zacne len vrcat ze sa posunula prehadzovacka a ze to skrta, ale retaz sa ani nehne… co to je? doprkinka, ako keby sa ta prehadzka vracala uplne divne…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.