• Martinson

V posledním Velu (4) mě zaujal plakát ve středu čísla. Kdo nekupuje tak se jedná se o cyklisty řítící se serpentýnama po asfaltu . Když pominu bikový tretry vlevo, tak jsou zajímavý chrániče a jednz rovný řidítka. Nějaký rychlostní sjezd nebo co? Hledal jsem popisek ale nenašel. Víte někdo víc? Skenovat to nebudu je to A3.

0 0
    • Veeteck  

Nejspis pujde o toto: redbullroadra­ge.com/

0 0
    • Radek Broz  

jj, silnicni sjezd, ktery vyhral biker;-)

0 0
      • Vrci  

A on tam startoval nějakej silničář?

0 0
        • Radek Broz  

jo

0 0
          • Komi  

fakt? :-)

0 0
          • Vrci  

Z tý výsledovky jsem nikoho ve světovým poháru – loni protour nezaznamenal :-)

0 0
            • Radek Broz  

Treba brali jen ty, ktery by se nepos*** strachy;-)

0 0
              • Vrci  

Nebo ty co nepoškodí image jezdců sponzorovaných R-B :-), ale víc to vidim na to, že v době konání tohodle podniku měli ti lepší jinou práci.

0 0
            • ice  

predpokladam, ze by tam nebrali hvezdy z nej tymu,kdyby se nahodou vysekali tak ma tym po prdeli a sezona v hajzlu

0 0
          • hanz  

no co vím tak největší lamy když je balík ve sjezdu na silnici jsou vždy bikeři. Znam ze své zkušenosti, jak nám vemou 2,5" pláště tak jsme dost v prdeli.

0 0
            • Tomcat_1  

:-))) Ja bych si s 2,5 na silnici v prdeli pripadal…

0 0
            • ddd - andy  

Zvlastni – me silnicari pod kopcem vzdycky rikali – no jo ty si bajker.. Na druhou stranu muj kamarad byl zarnym prikladem lamy.. :-)

0 0
      • Meesha  

bejt tam ty co tam meli bejt treba Savoldeli z Discovery a kdyby jeli ty sjezdari na regulernich silnickach a ne nejakejch hruzach, tak to dopadlo jinak… :-P

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.