• Mike 21

www.bike4u.cz/index.php?… Chtěl bych vědět jestli ho někdo nemáte a jaké s tím máte zkušenosti

0 0
    • PietroUL  

Mám zkušenost se světlem D-light s Luxeonem, ale to tvoje to neni :) Koupil jsem levnější halogenovou verzi, samotnou diodu a kámoš mi to dal dohromady. Světlo s Luxeonem je třeba Hella www.tt-system.cz

0 0
      • Mike 21  

To je právě to,že cena Helly je okolo 1500,– stejně jako u Cateye HL, kdežto todle stojí polovic a podle testů ve Velu na tom nebylo oproti Catejky nebylo o polovinu horší, ale teměř stejně.Tak chci vědět jestli někdo nemá větší zkušenosti.

0 0
        • PietroUL  

Podle toho testu diodovej D-light nevypadá špatně, ale ten muj je ještě lepší, jenom o 2 stovky dražší a svítí podobně jako Hella. Přemejšlej o tom! :)

0 0
    • BB  

zaleži jaky ma prikon, mel jsem cateye s 1W a nic moc, pouziti tak, aby te bylo videt. Ted mam Blackburn 3Watty a s tim se da v noci i do terenu. Na Sportlifu jsem videl celovku s 3 W Luxeonem Petzl, ale potom jsem v dokumentaci nasel, se maximalni vykon je nastaven na 1.6 Wattu a pouze nouzove na 20 s lze prepnout na 3 W. To ale na stanku vubec neprozradili, takze se Luxeonama opatrne.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.