• sraldo lattrinny

Zdar, dokázal by mě nekdo prosím vysvětlit rozdíl mezi Rebama Team/Race/SL. Kromě váhy a ceny jsem nic nenašel. Do jedné z nich chci jít ale nechci zbytečně vyhodit peníze za Team, když mě nabídne SL stejnou užitnou hodnotu. Pro úplnost přidám losáž. Díky za fundované odpovědi. Pro Šťourali, v historii jsem nic nenašel :-)

Anketa: Kterou REBU?

3x
    18%
    9x
    53%
    SL
    5x
    29%
    0 0
    • lubos  

Race ma navic oproti SL externi stelovani nemyslu floodgate (myslim) Team ma jeste navic asi o 30g lehci korunku.

Ale je to popsany na web strance rockshox (sram).

0 0
    • borda  

tohle bude asi trochu mimo, ale nejlepší se mi zdá loňská race u-turn, protože u-turm mi přijde jako skvělá věc. jiná než race ho tuším neměla. pokud kecám, tak mě prosím nekamenujte. jinak rozdíly jsou jak píše luboš – externí floodgate a váha.

0 0
    • pos3k  

staci treba tohle? :-) www.bike-forum.cz/…4/forum.html#… odpoved viz Lubos

0 0
      • Venda  

Team je jen o pár gramech dlolů, bohatě ti stačí Sl.

0 0
        • sraldo lattrinny  

Jo, to je právě předmětem diskuze, pokud je team o 30 g lehčí a o cca 2000 ,– dražší není co řešit. Otázka zní jestli nepřiplatit za externí štelování floodgate, jak často se to šteluje? Domnívám se že jednou a dost. Současné skóre je 5 bodů pro RACE.

0 0
          • rock  

To je asi na povaze každého jedince. Já o sobě vím, že to nastavím jednou a pak už na to po dobu životnosti vidlice nesáhnu, takže jsem zvolil SL …

0 0
          • jpl  

Do Team to asi nema cenu, ten hmotnostni rozdil oproti cenovemu nema vyznam. Mam uz rok SL (2005) a se stelovanim Floodgate pomoci imbusu nemam problem. je to opravdu tak, ze kdyz to stelujes, tak na zacatku a pak jednou za cas, kdyz ti to neda a chces vyzkouset novy nastaveni. Vzhledem k tomu, ze tam pasuje imbus ze stelovani doskoku, je to zalezitost chvilky a nemusis nic vozit. Kazdopadne s Rebou neudelas chybu.

0 0
          • lubos  

nevyplati se to. Ja to vubec neresim .

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.