• Jogador

    Nemáte někdo na prodej cyklistické časopisy o kolechv angličitně , třeba mountainbike, nebo nevíte, kde by se dali v Praze sehnat? Děkuji

    0 0
    • Radek Broz  

      MTBA maji i v Carefouru, jinak mivaj v Luxoru. A vubec, uz se to tu resilo!;-)

      0 0
    • blue  

      zkus to treba v Jungmance v prodejne zahranicniho tisku (PNS), dole na Vaclavaku ve stankach obcas neco bejva, ruzny carrefoury, tesca mivaj taky neco… a taky se da neco sehnat v historii ;-)

      0 0
    • BoB  

      Naprodej nemám, k dostání jsou občas v trafice nebo v tescu a carrefouru. nebo a to je nejlepší si předplať elektronicky MBA

      0 0
    • VencaV1  

      A da se nekde koupit taky neco jinyho nez MBA?

      0 0
    • Lister  

      Resuscitace tématu.

      Čtete nějaká anglicky psaná periodika, případně které se vám líbí nejvíce?

      Americký „Bike“ mne moc nechytil, „MBR“ není špatný, „Mountain Biking UK“ a „What a Mountain Bike“ jsou dělané dobře, ale občas je za tím až moc cítit styl Bikeradaru.

      Klidně i něco o silnici, ale spíš o technice než jen o závodech.

      0 0
      • Biker jak Pes  

        Když jsem pryč, tak si akorát koupím Roadcycling, ale to je všechno…

        0 0
      • jIrI___  

        Díval jsem se na nějaký s názvem „bike“ (jen na obrázky, anglicky neumím) a připadalo to jako nefalšované peklo. Taková kvanta reklamy, že Velo je proti tomu velice slabý odvar. Takže tomuhle časopisu bych se obloukem vyhnul i kdybych uměl anglicky :)

        edit: až teď jsem si všiml, že jsi s tím časopisem už měl čest :)

        0 0
      • Radek Broz  

        Na iPadu čtu příležitostně podle času: Decline, What, Mountainbiking UK, Dirt Rag, Bike, Mountain Bike Rider. Zasádní rozdíly mezi nima nejsou, v každym je něco a v každym je 1 000× víc zajímavejch věcí než ve Velu. Nejradši mám asi Decline magazine a What MTB.

        0 0
        • Kamikaze 591  

          A jak to prosímtě funguje? Předpokládám, že se ty časáky normálně platí. To je nějaká aplikace, čtečka, která sdružuje všechny časopisy na světě a ten který chceš si zaplatíš? Případně jak probíhá platba?

          Já stále místy uvažuju o ipadu. Jen nevím, jestli by to nebyla zbytečnost. Ještě když teď iPad 2 slevnil na 10k.

          0 0
        • Lister  

          Díky za tip. Opuštění tištěným medií mě taky dohnalo k vybírání tabletu, protože na NTB se čte fakt blbě.

          Novinková nabídky vypadá hodně zajímavě, určitě to bude desetipalec s minimálně fullHD rozlišením, aby byl text pokud možno ostrý i při použití malého fontu – ještě loni by člověk neuspěl, ale teď už jsou na výběr minimálně tři kandidáti.

          0 0
          • Radek Broz  

            No, podle mě je jedinej kandidát – nechápu, proč kupovat nějakou nedokonalou napodobeninu s androidem, pokud by teda nestála míň jak půlku;) V tabletech a kompech momentálně japko konkurenci nemá (v kompech ani vzdáleně).

            Ale jinak souhlas, nic menšího určitě neber, konkrétně na A4 časopisy by se hodilo něco ještě o malinko většího, občas musím zoomovat. Jsem teda zvědavej, až dostanu do ruky iPad s retina displayem.

            0 0
            • Hnoj  

              V tabletech a kompech momentálně japko konkurenci nemá (v kompech ani vzdáleně).

              ROFL…

              0 0
            • Lister  

              Nechci zakládat flame, jen zareaguju.

              Žádná jabko jsem nikdy pořádne nedržel v ruce, firma je mi to sympatická, uznávám, že software a ovládání asi mají opravdu dobře vymyšlené, ale iPad si velmi praděpodobně nekoupím ze tří důvodů: poměr displeje 4:3 je IMHO pro multimediální zařízení nevyhovující poměr – fotky, video i ten časopis budou mít kolem sebe široké pruhy.

              Druhý důvod je absence slotu na kartu – ten prostě chci

              Třetí důvod je nahrávání obsahu do vnitřní paměti – pokud vím, tak bez speciálního programu si neškrtneš.

              Takže já si klidně koupím kopii a klidně se přiznám, že to velmi pravděpodobně vidím na čínský šmejd, tedy Huawei, který u mne letos zabodoval.

              0 0
      • Andrzej  

        odebiram Bike, asi ten ktery te moc nechytil, proti velu mi to prijde skvele.. jak dole pise radek broz, staci se podivat na nektere reklamy a mam z toho skvely pocit. I kdyz tu anglictinu sotva prelouskam, tak mne to hrozne bavi a motivuje k jezdeni. Neda se to brat nejak moc vazne, kdyby se to jenom prelozilo, tak nektere veci by v cestine vypadaly dost hloupe, ale jako celek mi to rpijde super.

        0 0
    • MirosPikos  

      Zde k nahlédnutí Květnové číslo…

      0 0
      • Levhart  

        Prolistoval jsem to a s trochou nadsázky mi to přijde jako reklamní leták s pár článkama :-) (jestli teda ty články nejsou PR)

        0 0
    • jmaselnik  

      Dneska mi v mailu přístál mail o black friday na pocket magu. V akci je i roční předplatné na program pocket mag plus, ve kterém je aktuálně asi 400 časopisů včetně Cyclist, Cycling weekly, Pro cycling nebo Mountain bike riding. Program stojí aktuálně 69,99€, což je méně než roční předplatné každého z časopisů. Tak třeba to někomu udělá radost :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.