• scret

Mam uplne drzej dotaz,nevite nekdo kdo dela komponenty HOPE v CR,nemyslim brzdy… mam na mysli treba predstavce,upinaky apod. Proste sperky…

Pripadne Tune.

Dekuji mockrat za link a pripadne za cenik:)))

0 0
    • moratii  

Taky porad dokola… Tune dela Bicy.cz a Hope napr. phenix.cz

0 0
    • prodi  

yarroline.cz

0 0
    • blaska.vita  

Nebo je treba seženeš v Probike v Průhonicích.Pokud chces něco objednat,tak dej klíďo vědět.

0 0
      • hanz  

probike sou nenažranci

0 0
        • KubaBajk  

to HOPE se snad nedá sehnat,nebo špatně hledám..yarroline vůbec nenačítám a na phoenixu mají jen rychloupínáky ocel nebo titan.. přitom hodně z vás tu má natuněné biky s Hope okrasami.. kde to sháníte???

0 0
        • kudlanka32  

to zalezi z kteryho konce to vezmes…zase poradeji, muzes si to osahat nez to koupis a maji super servis…

jako pokud to chce levne at to koupi z anglie.....

0 0
      • MAJX  

No – HOPE pro ČR zastupuje jistej pan Jurášek a podle všech zkušeností je to ***** – nestará se o dobré jméno téhle značky v ČR ani náhodou – takže sem měl to štěstí – že jsem si HOPE náby sehnal ze zahraničí a v době kdy pan Jurášek tvrdil,že MONO III se ještě nevyrábějí sem je měl zapletený a 14 dní na nich jezdil – teprve po cca 1 měsíci tušil,že něco takovýho už je a pro změnu mě šokoval „cenou“ – přesně dvojnásobnou,než sem platil já .....

0 0
        • scret  

bohuzel tohle je casty pripad ve vodach ceskeho bikoveho obchodu… To se clovek nestaci divit,jak takovy svetoznamy znacky,maj takovy JELITA zastoupeni u nas…:(( Bohuzel uz jsem si to parkrat taky overil v praxi:(

0 0
    • maple  

mam jeden cerny predstavec navic, jinak vse z e-bay.

0 0
    • agbel  

Nevíte kde by se daly v Praze sehnat olivky k Hope brzdě Tech X2? Nechce se mi jenom takovouhle prkotinu nechat posílat z yarroline. Dík

0 0
    • Radek Broz  

chainreaction­cycles.com ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.