• Fenous

Zdravim Vybiram novou vidlici. Kolo mam Apache Tomahawk 2005 se Sutourem 75 LO. Jezdim denne do prace, to je bohuzel vetsimou po silnici (tady by se hodilo trekove kolo, ale kam byh ho dal…) Do terenu zajedu o vikendu, ale presunuji se tam take po silnici. Nejezdim zadne brutalni sjezdy, rocne najedu tak 5–6 tisic kilometru. Do uzsiho vyberu postoupily tyto vidlice: Marzocchi MX Comp ETA-tady nevim, jestli ma cenu 120mm nebo staci spis tech 105. Manitou R7 RS RECON-tady nevim, ktery typ byb byl vhpdnejsi. RS TORA-za dobry penize na Bikestore (jestli je teda jeste maji). Pro ty, co mi napisi RS REBA: strop je 10.000 Cechokre­ditu.

0 0
    • JMT  

pro kazdodeni jezdeni ve srackach bych videl asi nejlepsi tu mx comp, a pokud mozno lonsky model jinak recona

0 0
      • Fenous  

A co je spatnyho na letosni MX?

0 0
        • JMT  

prosla vyznamnym upgradem-to u marzocchi znamena ze zas neco zmrvili…

0 0
          • kovar  

proti 05 zmrvili akorát patky a uchycení kotoučovky. Jinak funkčně by měla být 06 lepší.

0 0
            • Jenda  

jo funkcni rozdil oproti 05 i s tim malem co jsem na 06 najel je znatelny

0 0
    • zirecek  

Pevná.

0 0
    • jecnak  

Nekde jsem videl Rebu za 9.5k CZK

0 0
    • lubos  

Za 10k myslim Rebu sezenes. Reba SL, asi bez poplocku.

0 0
      • Acoustic  

Reba sl má poplock!! Ze stránek sramu: External rebound, external compression and lock, PopLoc remote option

0 0
    • McBlacky  

mě přijde zbytečný dávat 10tkč za vidli na asfalt a do lehčího terénu…

0 0
      • speedy gonzales  

tohle vypada jako rozumny prispevek…mam podobny nazor

0 0
      • TinkTink  

Tak…muzes se na to podivat takto nebo tak, ze si chce udelat radost…me to jako to „udelat si radost“ rozhodne neprijde jako nejak moc…

0 0
        • Fenous  

Tak takhle to presne je, jenom nechci udelat chybu, jako kdyz jsem kupoval kolo, dneska bych vybiral jinak, ale nebudu se rouhat, zas az tak nespokojenej nejsem, holt to chce nejaky ten upgrade-tu vidlici urcite, navic si rikam, ze kdyz na tom sedim kazdy den, tak by to melo nejak vypadat…

0 0
          • zirecek  

Volil bych kvalitní pevnou a za zbylých 7k bych si udělal pěknou dovolenou, :-).

0 0
    • rb  

Hoď oko sem www.maxcursor.cz/?…

0 0
      • Venda  

To si myslím že ta Reba je zas lepší. A za těch 9500 je to sl i poplockem.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.