• cat

Potreboval bych poradit, jestli nekdo nema zkusenosti s temito modylky: ekynox sx, rydon sx a kerosene…na nose me sedi vsechny ok, ale nemuzu si vybrat…kazdy maj neco do sebe, ale nevim jaxe lisi treba kvalitou zpracovani, ktery sou lepsi na kole nebo do mesta a tak…predem dik :)

0 0
    • Pinocio  

Ekynoxy jsou nejhezčí:-)

0 0
      • dodydody  

Ja osobne bych se mrknul sem www.slunecnibryle.info/…chod/oakley/

0 0
        • Twisp  

to sou hrozny rachy…

0 0
          • cat  

no rek bych,ze u oakleyu se plati za znacku u rudyn za technologie…bryle za 6000,ktery se ani nedaji slozit si kupovast nebudu…

0 0
            • poiko  

Ne, že by mý optický brýle nestály skoro tolik, co ty Oakleye. Ale dát ty samý prachy za sluneční brýle, mi přijde trochu ujetý, ne? No, proti gustu žádnej dišputát

0 0
              • zida8  

ted sem dostal asi pred tydnem ekynoxy z bikezone za 1500 a zatim se tvari velice solidne ale nejsou to teda ty mensi SX. Myslim ze fci splni a vypadaji hodne good.

0 0
              • JancA  

jako jo, ale proc je teda nosi tolik profiku? skoro kazdej a vo image na kole jim fakt nejde:)…asi budou fakt dobry:), ty Oakleye…

0 0
                • Pinocio  

Mám ale pocit, že profíci si brýle moc nevybírají. Prostě nějaké dostanou a ty nosí:-)

0 0
                • borda  

vono jim nejde tak o image, jako spis o sponzorsky penize :-))

0 0
            • dodydody  

Kdyz vezmes realne ceny Rudy Project ne zadne slevy tak nejsou o tolik drazsi a Oakley mi pripadaj hezci

0 0
      • Geralt  

jj, a za tu cenu, co se daji sehnat teď, no nekup to :)

0 0
    • mawerick  

ja mam ekynoxy sx a spokojenost maximální:)

0 0
    • rasto  

ahoj, keroseny mam uz asi 4 roky. i s klipem na dioptrie. spokojenost. nechapu, jak jsem do te doby mohl jezdit pouze v civilnich brylich?? :-) odesly gumicky u nosniku, zadna tragedie, jezdim bez nich. kerosene = vybehovy model, za par let se muze stat, ze nekoupis nahradni skla. doporucuji novejsi model – napr. ekynox sx…

0 0
      • cat  

Jo,diky za konstruktivni odpoved…takze bud rydony sx anebo ty ekynoxy(sx)-na 75%.Zkousel sem je a sou fakt super:)

0 0
      • VencaV1  

Vzdyt ty gumicky se daj bezne koupit.

0 0
    • vili  

keroseny neber,stoji za hovno (hledej v historii dyztak) jinak maji myslim jenom ty keroseny kovovy dily ktery koroduji diky potu takze mas na nich za chvilu zelenou medenku

0 0
      • VencaV1  

Tak ze stojej za hovno si rozhodne nemyslim, tezko sezenes na kolo neco lepsiho a jestli ti neco zkorodovalo (me teda po 3 letech ne) tak to koupis jako nahradni dil.

0 0
        • enjoy  

ty jsi teda odvaznej:-D

0 0
        • PT  

mne taky u kerosene zezelenaly predne bocni kovove dilky a vypada to skarede, po roce pouzivani, koupil jsem si pro radost v bikezonu ty ekynoxy. Kdyz rikas,ze se to da koupit,tak kde sezenu ty nove zkorodovane casti?

0 0
          • VencaV1  

Ja jsem je kupoval nahradni dily v ocni optice na Francouzsky po pravy strane, kdyz jdes z Namesti miru.

0 0
            • vili  

ses si jistej zes kupoval ty zkorodovany casti? to bych totiz ja treba musel vymenit obe nozicky.....(a nerikals nahodou o kousek vejs ze ti nic nezkorodovalo????)­..jo a reseni toho nosniku je taky na hovno,ty gumky tam vubec nedrzi a kupovat je za 300 kila 3krat do roka se mne opravdu nechce,proste priste uz si nikdy nekoupim bryle s kovovyma castema a nejspis to ani nebudou RP

0 0
              • VencaV1  

Ja jsem nic o tom, ze jsem kupoval zkorodovany casti nepsal, a ze mi nic nazkorodovalo na tom trvam. Za tri roky mi jednou upadla gumicka a koupil jsem je obe za 150. A z toho obchodu vim, ze se da koupit jakakoliv soucast. To je vse, asi mas holt smulu.

0 0
                • vili  

o ctyri radky vys odpovidas PTmu kdes koupil zkorodovany casti,nebo mam halucinace?to mas fuck, uz to neresim

0 0
                  • VencaV1  

Ja mu odpovidam, kde se daj koupit, ne kde sem je koupil. A mas pravdu ze je to fuk.

0 0
              • VencaV1  

No ale jestli te to potesi, tak uz je nemam jelikoz mi v noci upadli a nejspis je prejel kolem jeden vice nez 100kg vazici kamarad (i kdyz to samozrejme popira:) takze jsou na nekolik kusu a skla to samozrejme taky nevydrzeli. Koupil jsem si misto nich za polovicni cenu adidas evil eye, co stojej normalne 5 tisic a muzu rict, ze tem kerosenum se nevyrovnaj takze budu brzo mit dvoje drahy brejle. :)

0 0
        • cat  

No jo,ale v integrale se bryle poti hafo…a kdyz je to vybehovy model,jak je uvedeno vyse…mno…asi vezmu neco novejsiho…

0 0
    • Hanz_Zlin_CB  

koupil sem si slunecni bryle v drogerii rosman nebo tkanejak za 300 asem naprosto spokojen kdyz je znicim nebudu brecet a koupim nove i ja mel jednou Okley ale setkali se s neuspech jelikoz mi kamarad oznamil na lyzich ze mi jede kotva ja se otocil bryle se rozlitli a bylo jasno aneb –15 dela sve

0 0
    • Lowrider  

Oakley…není co řešit

0 0
      • mawerick  

zbytečně drahý…

0 0
        • Lowrider  

Aha,to jsem nevěděl :-) Tak nic,pokračujte.

0 0
          •  

Co takhle UVEX Crow Pro? Cena cca 1800 Kč (bikecentrum.cz), vypadaj hezky. Uvažuju o novejch, horký kandidát. Ahoj

0 0
    • till  

Ja vozim Rydony, klasicky, ne s tema SX sklama, ty delsi se mi zdaji na kolo lepsi… Skla racing red a nemuzu si stezovat, je to fakt parada… Oproti UVEXu za 500Kc je tam ten rozdil fakt velkej:-) Ale jestli sestinasobnej­..tezko rict:-)

0 0
      • kámen úrazu1  

Na SX Rydony jdou dát i zorníky z klasických Rydonů. Tož můžeš mít menší obrubu s delším zorníkem a tak víc chráněné oči.

0 0
        • cat  

Tos to su zas o neco o neco chytrejsi;o)..ale uz mam vybrano-beru ekynox sx…ty me vychazeji asi nejlip.

0 0
        • till  

Jo de to…to vim urcite, protoze sem chtel Rydony s bilejma obrouckama, ale meli na nich jenom SX skla, jenze ja chtel dlouhy, tak mi to prehodili, ja je koupil a bylo to:-)

0 0
    • cat  

takze sem sel do ekynoxu sx…byl sem z nich doslova nadsenej.druhej den sem vsak zjistil,ze se mi vikle nosnik…az upadl-strhanej zavit…takze po druhym dnu sem je sel reklamovat a rekli mi,ze sem s rudynama prvni clovek na reklamaci…to je pech…chjo:(

0 0
      • enjoy  

mozna spis prvni kdo se s takovou odpovedi spokojil:-D

0 0
        • cat  

no ja sem se sni nespokojil…co sem eml delat?!"

0 0
          • enjoy  

asi bys na to mel jit psychologicky:-).klidnym hlasem jim rict,ze to reklamujes a tecka.zadny "prosiim vas,me se to nejak.. chtel bych jiny.."kdyz jim nedas moznost aby se mc rozpovidali o tom jak je to jenom tvoje vina tak to pujde lip.ale jsou prodavaci ktery cloveka rozeberou to jo.

0 0
            • cat  

Tak zaprvy me zadnej prodavac nerozebral a vklidu to vzali, zadruhy ten prodavac je da se rict muj kamos a nevim, proc bych mel byt vuci nemu asertivni a za treti i kdybych na to tak sel, co by me to prineslo?zrekla­mujou me to tak jak tak…

0 0
              • enjoy  

tak jo:-) me to zpocatku jak si rekl ze jsi pry prvni pripomnelo obvyklou taktiku:-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.